yardim........

pasa annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
972
951
53
Arkadaslar bir bucuk yıllık evliyim vajinismusum. Iki kere psikologa gittim. Isaret parmagiyla hic kasilmadan egzersuz yapabiliyorumm. P..s basi egzersizi de oluyor. Ama ilerletmede sıkıntı var. Iki kadin dogumcuya gittim biri kizlok zarin duruyor egzersiz yapamamissin yapsan bozulurdu dedi ama yapmistim. Digeri kizlik zarin sert dokulu ve kalin almamiz gerek dedi. Imkansiz p..sin ilerlemesi dedi. Ben bugun yine isaret parmagiyla denedim ilerliyor. Benim gibi olan var mi? Kim dogru söylüyor. ..

Bencede başka yere git uzman bi dr bul kasma kendini sıkma rahat ol gevşemeye çalış yaparsın inan bende başta çok zorlanıyodum birkaç ay olmadı zaten zar esnekse kanamaz illaki kanamasını bekleme
Bak ben 2 senelik evliyim mesela benimki hiç kanamadı ve bunun için doktora bile gitmedim
Demekki esnekki kanamadı Allah öyle yaratmış. Sende sıkıntı etme zamanla hepsi düzelir emin ol

Tesekkurler. İşte ben onu anlamiyorum. Kendimi eskisi gibi kasmiyorum. Kendim parmak egzersizi de yapabildim. Kalin olsa yapamaz miydim yoksa sadece isaret parmagi etkilemiyor mu...

Şimdi orası şuan dar olduğu için normaldir ilk zamanlarda
Alıştırma yapa yapa açılacak merak etme siz yavaş yavaş deneyin bak o an derin derin nefes al ve yavaşça ver derin nefes alırken vajina genişler
Kendini sıkma sakın inan acımaz bunları uygula bide kaygan olsun oran kuru olursa girmez zaten
başarırsın canım emin ol başaracağına inan

Back