Yardım

Hafif kahverengi bir ıslaklıktan başka birşey yok. Oh içim rahatladı ama ya çok teşekkür ederim
O zaman düşük değil cnm bana güven 11 yıllık ebe ve 2 yıllık doğum koçu olarak söylüyorum bunu :) dediğim gibi 3 ay hapa ara sonra 1er ay arayla hap değişikliği alt üst etmiş vücudu hormonlar çok tehlikeli aslında çok dikkatli kullanmak gerekiyor. İçin rahat olsun cnm sadece endometrium tabakasından bir parça atmışsın

Karın agrin kivranma Falan var mi? Benım mideme de vurmustu yürürken falan hem karın hem mide ağrım atıyordu sonuç rahim su toplamış falan hani iliski sonrası kanama deyince belki enfeksiyondur diye aklıma geldi .iliski sonrasi kanamayu mutlaka acil.Dr soylemeliydiin ona göre seni Jinekoloğa yönlendirirdi.Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, o gece niyeyse söykeyecekken sustum. Tahlil vs uğraşmak istemedim. Akıl işte. Kivranma ağrı vs yok. İlginç yanı ilişki sonrası kanama sadece gözle görülebilir etki yani, bir acı bir his hiç yaşamadım. Tâ ki bu gece o parça beni huzursuz edene kadar önemsemedim bile bugün yarın giderim doktora diye ama sonuç bu.

O zaman düşük değil cnm bana güven 11 yıllık ebe ve 2 yıllık doğum koçu olarak söylüyorum bunu :) dediğim gibi 3 ay hapa ara sonra 1er ay arayla hap değişikliği alt üst etmiş vücudu hormonlar çok tehlikeli aslında çok dikkatli kullanmak gerekiyor. İçin rahat olsun cnm sadece endometrium tabakasından bir parça atmışsın
Bendeki şans, :) Çoook teşekkür ederim tekrardan. İçim rahatladı. Tam bulmuşum, yerini, kişisini. :D Mesleğinizde de başarılar dilerim. Şuan çok mutlu oldum böyle bir rahatlama geldi :)

Bir ebemiz varmis super .kürtaj oldum kalbi durdu. Korunmayı birakmalimiyim sevgili ebe Dr 3 ay Korun dedi ama korunmayan çok fazla 3 Adetimi oldum. Insane Insane tekrar geçmiş olsun jinokoloji gidersen ilişki sonrasını kanaması söyle.

Bendeki şans, :) Çoook teşekkür ederim tekrardan. İçim rahatladı. Tam bulmuşum, yerini, kişisini. :KK70: Mesleğinizde de başarılar dilerim. Şuan çok mutlu oldum böyle bir rahatlama geldi :)
Ne demek cnm benim rica ederim güzel Dilek'lerin içinde ayrıca ben teşekkür ederim. İnşallah daha korkusuz eğlenceli topiklerde de karşılaşırız :KK50:

Bir ebemiz varmis super .kürtaj oldum kalbi durdu. Korunmayı birakmalimiyim sevgili ebe Dr 3 ay Korun dedi ama korunmayan çok fazla 3 Adetimi oldum. Insane Insane tekrar geçmiş olsun jinokoloji gidersen ilişki sonrasını kanaması söyle.
Sana da geçmiş olsun cnm bende korunman taraftarıyım kürtajda aynı doğum gibi yorar be yıpratır rahmi şimdi tekrar hamile kalırsan ve ve sağlıksız rahim yüzünden tekrar bebeğiniz kaybedersen çok üzülürsün yine böyle bir travma yaşamamak adına mutlaka korun hatta ben 6 ay korunma öneriyorum vücut anca topluyor kendini

Sana da geçmiş olsun cnm bende korunman taraftarıyım kürtajda aynı doğum gibi yorar be yıpratır rahmi şimdi tekrar hamile kalırsan ve ve sağlıksız rahim yüzünden tekrar bebeğiniz kaybedersen çok üzülürsün yine böyle bir travma yaşamamak adına mutlaka korun hatta ben 6 ay korunma öneriyorum vücut anca topluyor kendini
oo 6 ay :deli:simdi bebegim 19 haftalik olacakti teşekkür. Ederim ilgine sevgili ebe :KK36:

Sana da geçmiş olsun, umarım gönlündeki gerçekleşir senin de. Kendine iyi bak ve ilgin için sana da teşekkür ederim. :KK15:
Tesekkur ederim canım amin .Rica ederim ne demek:KK36:

Back