Yardım

Insane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.740
2.468
133
Böyle birşeyi burda paylaşacağım aklıma gelmezdi ama uyku tutmuyor artık. Uzun olacak belirteyim. Kontrol hapına 3ay kadar ara verdikten sonra 1ay ginera içip 2.ay yazz a geçtim. Lakin o 2.ay önce kahverengi kan gibi birşeyler oldu 2gün, sonra tam regl oldu 3,4gün ve arada lekelenme oldu bikaç gün. Şimdi de yazzın sonuna yaklaştım, ilişki sonrası kanama başladı, bikaç gün sonra ishal kusma diye acillik oldum. Serumlardan sonra çıktım. 2gün sonra yani bugün ilişki oldu ve yine kanama başladı, hatta yarım saat - bir saat önce lavaboya gittim ve pat diye bir parça düştü idrarla birlikte. Başına gelen, bilgisi olan var mı? Doktora gidene kadar uyuyamayacağım gibi :/ İlk kez hiç bir fikrim yok.

Merhaba hormon takviyesi alıyorsunuz ve ara verdiğiniz haPlarınızı değiştirdiğiniz bir süreç olmuş bu yüzden düzensizlik renk değişimi kıvam değişikliği görülmesi çok normal ama siz yine de doktorunuzla görüşün içiniz daha rahat eder. Ben korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum vücut adapte olmaya çalışıyor sürekli hormonal değişikliğe uğradığı içinde tepki veriyor sadece

Yıllardır hapla korunurum. Hiç başıma böyle birşey gelmedi. Bu yüzden endişeleniyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Huzursuzum sadece. Yoksa başkası olsa, doktora git, biz nasıl bilelim dimi ya diye düşünürüm. Yine de işte bir tuhaf

Ayrıca düşen parçayı da izah etmeye çalışayım Rahmin en iç duvarı endometrium her ay kendini doğuma hazırlar ve Progesteron hormonu sayesinde kalınlaşır hormon değişikliklerinde bazen Gerekenden fazla kalınlaşabilir bu yüzden adet ile atılırken parçalar görülebilir bazen tüm tabaka temizlenmez ve içeride parça kalabilir bu da ara dönemlerde parça olarak atılabilir

Merhaba hormon takviyesi alıyorsunuz ve ara verdiğiniz haPlarınızı değiştirdiğiniz bir süreç olmuş bu yüzden düzensizlik renk değişimi kıvam değişikliği görülmesi çok normal ama siz yine de doktorunuzla görüşün içiniz daha rahat eder. Ben korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum vücut adapte olmaya çalışıyor sürekli hormonal değişikliğe uğradığı içinde tepki veriyor sadece
Umarım dediğiniz çıkar. Ne düşüğe ne bebeğe hiç hazır değilim... Saati saatine de alırım hapları hep alarmla.

O parça düşükle alakali olabilir mi?o parçayı yarın Dr goturebilirsin steril bir kapta en azından için rahat eder Dr gösterince.ilişki sırasında kanama olmasını Dr soylemismiydiniz acıllik olunca .kan değerlerine falan bakıldı mi? İshal kusma deyince yumuşak doku enfeksiyon.u geçirdim ben rahimle alakali bakıldı mi sana ne dediler.

Merak ettiğim peki korunurken nasıl bebek olsun? İşin aslı ben de düşük diye düşündüm ama hiç yaşamadım da bilemiyorum. Ve 2yıl yazz la korundum dönem dönem ara vererek.

Lop die parca gelmesi bana dusuk gibi geldi korunma olayini bilemiyorum zaten yukarda arkadas aciklamis ... nie kiziosun ki :110:

O parça düşükle alakali olabilir mi?o parçayı yarın Dr goturebilirsin steril bir kapta en azından için rahat eder Dr gösterince.ilişki sırasında kanama olmasını Dr soylemismiydiniz acıllik olunca .kan değerlerine falan bakıldı mi? İshal kusma deyince yumuşak doku enfeksiyon.u geçirdim ben rahimle alakali bakıldı mi sana ne dediler.
Açıkçası doktora o gece kanamadan bahsetmedim. Ara ara kusma nöbetlerim olur, onu anlattım. Reflü var diye. O kadar. Uzun zamandır midem kötüleşmemişti. Annem de diyor ki o gece yediğin serumdan da olabilir diye bilmiyorum. O düşen parça da idrarla düştü tuvalete ve ben sifonu çektim :KK17:

Lop die parca gelmesi bana dusuk gibi geldi korunma olayini bilemiyorum zaten yukarda arkadas aciklamis ... nie kiziosun ki :110:
Yok kızmadım vallahi, ilk kez ciddi bir konum var ve biraz da huzursuzum ya ondan nasıl uslüb kullandıysam artık kusura bakma :) ne nedir hiç bir fikrim yok ilk kez ve sesli bir düşüş beni telaşlandırdı bir hayli

Peki kanaman devam ediyor mu eğer ağrın yoksa ve kırmızı renkli bir kanaman yoksa şuan düşük değildir kesinlikle.

Hafif bir kasık ağrısı ve tuvalete gitmeden önce de bel ağrısı. Bir tuhaf oldum ya, doktor muanesi gibi. Sizi de böyle yoruyorum ama endişe işte
Cnm olur mu ne yorgunluğu yardımcı olacağız elbette

Peki kanaman devam ediyor mu eğer ağrın yoksa ve kırmızı renkli bir kanaman yoksa şuan düşük değildir kesinlikle.
Hafif kahverengi bir ıslaklıktan başka birşey yok. Oh içim rahatladı ama ya çok teşekkür ederim

Açıkçası doktora o gece kanamadan bahsetmedim. Ara ara kusma nöbetlerim olur, onu anlattım. Reflü var diye. O kadar. Uzun zamandır midem kötüleşmemişti. Annem de diyor ki o gece yediğin serumdan da olabilir diye bilmiyorum. O düşen parça da idrarla düştü tuvalete ve ben sifonu çektim :KK17:
Karın agrin kivranma Falan var mi? Benım mideme de vurmustu yürürken falan hem karın hem mide ağrım atıyordu sonuç rahim su toplamış falan hani iliski sonrası kanama deyince belki enfeksiyondur diye aklıma geldi .iliski sonrasi kanamayu mutlaka acil.Dr soylemeliydiin ona göre seni Jinekoloğa yönlendirirdi.Geçmiş olsun.

Back