Yardım

MLK brs

Huzur
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
94
62
3
33
Mrb kızlar geçen ay regl 1 hafta geçikti takvimime göre 33 günde regl olmam gerekiyordu bugün 4. Günüm hala olmadım test aldım negatif çıktı 35 günü geçmesi bi sıkıntı olduğu gösterir Dedi arkadaşım aklım karıştı doktora gitmeliyim ciddi bi durum mudur

Mrb kızlar geçen ay regl 1 hafta geçikti takvimime göre 33 günde regl olmam gerekiyordu bugün 4. Günüm hala olmadım test aldım negatif çıktı 35 günü geçmesi bi sıkıntı olduğu gösterir Dedi arkadaşım aklım karıştı doktora gitmeliyim ciddi bi durum mudur

Yılda 1 defa gecikmesi normal hemen telaş yapma bence sürekli gecikirse bi sorun vardır. ya da çok düzenli olup sorun yaşayanlarda olabiliyor. sen bence kan testi yaptır genel bi muayne ol böylece hem hamıle olup olmadını öğrenmiş olursun hem de muayene olmuş olursun. adet söktürücüden başka bişey yapmazlar zaten hamile değilsen.

Geçen ay geçikme yaşadığım için 33 güne çıkmıştı bu ayda bugün 4. Gün olunca hamilelikten şüphelendim ama oda negatif doktora gideceğim ama bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum neyle karşılaşacağımı merak ediyorum geçen ay doktor hormon testi yapmıştı geciktiği için değerlerim normal çıkmıştı bu ayda geçikti artık hep böle olcak sanırım çok sağolun bu arada vakit ayırdığınız için :KK15:

Geçen ay geçikme yaşadığım için 33 güne çıkmıştı bu ayda bugün 4. Gün olunca hamilelikten şüphelendim ama oda negatif doktora gideceğim ama bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum neyle karşılaşacağımı merak ediyorum geçen ay doktor hormon testi yapmıştı geciktiği için değerlerim normal çıkmıştı bu ayda geçikti artık hep böle olcak sanırım çok sağolun bu arada vakit ayırdığınız için :KK15:
rica ederim.. bazen stres gibi durumlardan da değişir mevsim bile etkiler ya da herhangi bi ağrı kesici falan aldıysanız o da yapar. adet gecikmesinin çeşitli sebepleri var tabiki mesela ben de polıkıstık overden dolayı gecıkıyor tabı bu gecıkme 45-50 gün hatta 3 ay oluyor.

Back