S scss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 164 175 103 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #1 konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz
konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz
A Albeni7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 5.306 4.936 123 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #2 nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... Kadınlar kulübü ayarlarında hesavım yazan yer varya bildirmlerde e posta istemıorum tikini işaretle gelmezo zaman
nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... Kadınlar kulübü ayarlarında hesavım yazan yer varya bildirmlerde e posta istemıorum tikini işaretle gelmezo zaman
S scss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 164 175 103 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #3 albeni al .!.: Kadınlar kulübü ayarlarında hesavım yazan yer varya bildirmlerde e posta istemıorum tikini işaretle gelmezo zaman Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama kk ayarları nerede onu bulamiorm
albeni al .!.: Kadınlar kulübü ayarlarında hesavım yazan yer varya bildirmlerde e posta istemıorum tikini işaretle gelmezo zaman Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama kk ayarları nerede onu bulamiorm
A Albeni7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 5.306 4.936 123 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #4 nacbaby .!.: Teşekkürler ama kk ayarları nerede onu bulamiorm Genişletmek için tıkla... UYarı gelıoya hani şu mesaj yazdı falan dir bildirimler ksmında orda görürsün hesabınız die yazar ordan bak
nacbaby .!.: Teşekkürler ama kk ayarları nerede onu bulamiorm Genişletmek için tıkla... UYarı gelıoya hani şu mesaj yazdı falan dir bildirimler ksmında orda görürsün hesabınız die yazar ordan bak
S scss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 164 175 103 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #5 Orda bildirimlerde dolara istemiorm Yokk yokkk cok ugrastiriorm kusura bakma
A Albeni7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 5.306 4.936 123 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #6 nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... İsminin üzerine bas . Görünen yrrde bildirim seçenekleri var
nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... İsminin üzerine bas . Görünen yrrde bildirim seçenekleri var
S scss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 164 175 103 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #7 Bildirimlerde eposta istemiyorum diye Bisi bulamıyorum söylediğin yerde.yada ona benzer puhf
Morenica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 2.388 2.468 133 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #8 Kullanıcı adınızın üzerine tıklayın. Gelen seçeneklerden "Bildirim Seçenekleri" ni seçin. Sonrasında istemediğiniz bildirim seçeneklerini kaldırabilirsiniz.
Kullanıcı adınızın üzerine tıklayın. Gelen seçeneklerden "Bildirim Seçenekleri" ni seçin. Sonrasında istemediğiniz bildirim seçeneklerini kaldırabilirsiniz.
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi scss #9 nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı olarak ister bildirim seçeneklerinden İstersenizde forum seneneklerinden Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al... ve cevapları e-posta ile bildir buradaki tikleri kaldırın Veya bölümlere açılan yeni konu bildirimi geliyor ise, bildirim gelen bölüme girin şu yuvarlak yerin üzerine tıklayın
nacbaby .!.: konu bildirimlerinin mailime gelmemesini istiyorum.bunu profilimden nasil ayarlayabilirim yardimci olablr misiniz Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı olarak ister bildirim seçeneklerinden İstersenizde forum seneneklerinden Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al... ve cevapları e-posta ile bildir buradaki tikleri kaldırın Veya bölümlere açılan yeni konu bildirimi geliyor ise, bildirim gelen bölüme girin şu yuvarlak yerin üzerine tıklayın