yardim..

senin hamile olma olasılığın %0 canım, 1. si adetlisin,2. si arkadan değdiriyor,3.sü boşalmıyor 4. sü her ay adet olnuşsun zaten 5. si de testte negatifi görmüşsün bu kadar olasılıkla senin hamile olmaman lazım :KK66:
Haklison imkansz ama bu korku cok kotu birsey neler dusunduruo sadece testin uygulanisi dedigi gbi degl kendim idrarmla yapmam sonucu degistirmez dmi bir de o cbkta idrarumi damalttm ustune kutuck pembe doldu o pembelk dolunca gitti twk cizgi kaldi normalde boyle mi olur yani ill defa yaptm ben o kutuck oyle pembee dolp snra czgiye mi donusur yani

Bende bosalma olmadi demedm ki ben zatwn bosalamam onda olmadi o zevk suyu dedikleri gelmisse bir iki damla diye korkuyorm
Sen evlenmeden bu ise devam edersen birgün hamileyim kızlar yardım edin diye konu acarsin

Canim ben sizi kırmak istemedim sadece uyarma amacında kullandim
Ben zaten cok kotu gunlee gecieiyorm ill defa boyle bir hata yaptm erkek arkadasmla cok ciddiyz evet ama ne olursa olsn evlenmedn yapmamlydm daha kotusunu yapmadm yapmam da am abu bile bana birhayat dersi oldu iki aydir yasadgm hayat hayat degl hamilell korkusuyla yasayip duruyrm ailemn yuzne bakamiorm yeternce kotu gnler geciriyorm sizde oyle deynce uzuldm ksura bakmayn terslemk degl asla amacm

hamile degilsin imkansiz eger hamileysende o cocuk mucize cocuktur dunya barisi icin falan geliodur dunyaya sakin aldirma o kadar net soliim sana

hamile degilsin imkansiz eger hamileysende o cocuk mucize cocuktur dunya barisi icin falan geliodur dunyaya sakin aldirma o kadar net soliim sana
Valla arkadasm.haklisin mucize bebek olr herhalde allah korusun ya ya biliyorm arastirmadgm okumadgm sey kalmadi imkansz ama vucudmdaki karnmn altnsaki sislikler var dolgnlk bazen kask agrisi oluo bunlar korkutuo beni

Valla arkadasm.haklisin mucize bebek olr herhalde allah korusun ya ya biliyorm arastirmadgm okumadgm sey kalmadi imkansz ama vucudmdaki karnmn altnsaki sislikler var dolgnlk bazen kask agrisi oluo bunlar korkutuo beni
psikolojik hepsi. o sislik sanci vs o kadar erken olan seyler diil kendini gerip stres yuzunden adetini de geciktiriceksin. okuma artik netten bisiler

psikolojik hepsi. o sislik sanci vs o kadar erken olan seyler diil kendini gerip stres yuzunden adetini de geciktiriceksin. okuma artik netten bisiler
Benm o iliskm haziranda olmstu zaten nerdeyse 3 ay olucak 2.aydada adet oldm ama agustos dako azdi bazi sancilar damar atmalari olnca bu halr geldm surtnme oldu sadece bosaa yok surtunme bile iki uc dkkalk bisidi snra dedgb gbi okumadgm sey kalmado yok ustune gorme yok bu belirtiler derken kafayi yedm ama ben raziyim cektiklerme yeterki birsey olmasin ben cektiklermle kalmaya raziyim :(

Benm o iliskm haziranda olmstu zaten nerdeyse 3 ay olucak 2.aydada adet oldm ama agustos dako azdi bazi sancilar damar atmalari olnca bu halr geldm surtnme oldu sadece bosaa yok surtunme bile iki uc dkkalk bisidi snra dedgb gbi okumadgm sey kalmado yok ustune gorme yok bu belirtiler derken kafayi yedm ama ben raziyim cektiklerme yeterki birsey olmasin ben cektiklermle kalmaya raziyim :KK43:
dediim gb bisi yok istiosan bi tane daha al test ve bu sefer dogru uygularsin icin rahatlar

Back