yardim..

Tanemm42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
68
1
36
Arkadaslar ben idrar testi yaptim ama kutusnda idrar cubugu ile yapin diyordu ben.onunla beceremedm idrarmi ustune damlattm ve hemen buton pembe doldu o pembelk gitti tek cizgi kaldi sonra sizce boyle yapmam testi yanlis etkilems midir? Benm iliskmn uzernden iki ay gecti cnku bosalma da yok surtnme snra iki ay adetlermo de oldm ama korkiyu atamadm adetm az diye her halukarda cikmaz mydi oylede yapsam kendi idrarm cnku

adet olduysan hamile değilsindir
zaten testin de negatif çıkmış

adet olduysan hamile değilsindir
zaten testin de negatif çıkmış
Adetlermi oldum evet haziranda yasadm surtunmeli iliski ondn snra temmz ve agustosda adet oldm ama agustosdaki adetm cok azdi daha cok peceteye sildgmda geliodu ilk gun pihti vardi ama ustune gormekorkusuna kapildm karnm su an sis alt kisimlari dolgnlk var korkuyorm testi de kagidinda idrar cbuguyla yapi .Diyordu ama ben direkt idrarmi damlattm snra yanls mi yaptm dedm size sormak istedm

Adetlermi oldum evet haziranda yasadm surtunmeli iliski ondn snra temmz ve agustosda adet oldm ama agustosdaki adetm cok azdi daha cok peceteye sildgmda geliodu ilk gun pihti vardi ama ustune gormekorkusuna kapildm karnm su an sis alt kisimlari dolgnlk var korkuyorm testi de kagidinda idrar cbuguyla yapi .Diyordu ama ben direkt idrarmi damlattm snra yanls mi yaptm dedm size sormak istedm
pıhtı varsa zaten kesinlikle üstüne görme değildir
çubukla damlatman çok önemli değil, idrarın teste değdi mi değdi, zaten negatif çıkmış

Hamile olsan çift çizgi çıkardı. .
Adet de olmuşsun. .
Bu panik niye. .
Cnku korkuyorm yaptgmn ailem icin ne kadr kotu birsey oldgu kafama dank etti vicdan azabi cekiyorm ailemi kaybetmekten korkuyorm adet oldm evet ama ustune gorme korkusu olstu ve testi de dedigi gbi degl farkli uygulamam yanls sonuc verir mi diyr bilgi almak istedm

pıhtı varsa zaten kesinlikle üstüne görme değildir
çubukla damlatman çok önemli değil, idrarın teste değdi mi değdi, zaten negatif çıkmış
Vardi pihti azdi adetm agustosdaki ama pihti geldi hatta afedersnz uzun ince birsey geldi pihti geldi ama su an karnm surekli gazli karnmn icinden gaz sesleri gelio sol kasgmda parmagmi koydgmda kalp atisi gbi bisi atio ve karnmn alt kismi dolgunlasti o yuzden bu derece korkar oldm

Vardi pihti azdi adetm agustosdaki ama pihti geldi hatta afedersnz uzun ince birsey geldi pihti geldi ama su an karnm surekli gazli karnmn icinden gaz sesleri gelio sol kasgmda parmagmi koydgmda kalp atisi gbi bisi atio ve karnmn alt kismi dolgunlasti o yuzden bu derece korkar oldm
o zaman kesin hamilesin, hayırlı olsun...

Arkadaslar ben idrar testi yaptim ama kutusnda idrar cubugu ile yapin diyordu ben.onunla beceremedm idrarmi ustune damlattm ve hemen buton pembe doldu o pembelk gitti tek cizgi kaldi sonra sizce boyle yapmam testi yanlis etkilems midir? Benm iliskmn uzernden iki ay gecti cnku bosalma da yok surtnme snra iki ay adetlermo de oldm ama korkiyu atamadm adetm az diye her halukarda cikmaz mydi oylede yapsam kendi idrarm cnku
Gördüğün belirtilerin hepsi psikolojik sen kendini sartlandiriyorsun hamile olsan adet gormezdin

Gördüğün belirtilerin hepsi psikolojik sen kendini sartlandiriyorsun hamile olsan adet gormezdin
Nette okudukca kafayi yedm insaah oyledir adwt olup hamile olanlari duydukca korkuyorm ama bende bosalma olmadi bir iki dkka surtinme oldu ya sadece :(

sürtünme derken iç çamaşırının üzerinden mi? Biz 2 senedir yapmaya çalışıyoruz bi yapamadık :KK70:boşalma olmadan bebekte olmaz içini rahat tut hep stresten kendini hamile gibi hissediyosun ;)

Neden zor durumda olan birni dalgaya aliyorsn bu kdar kotu olmasam hic tanimadgm insanlara sence yazar miyim
ben seni dalgaya almıyorumki, ben de diğer yorum yazan arkadaşlar gibi hamile olmadığını birkaç kez tekrar ettim ama sen inanmak istemedin... napim yani ben şimdi?

sürtünme derken iç çamaşırının üzerinden mi? Biz 2 senedir yapmaya çalışıyoruz bi yapamadık :KK70:boşalma olmadan bebekte olmaz içini rahat tut hep stresten kendini hamile gibi hissediyosun :KK66:
Acikcasi o gun adetlydm camasrm.ustumdeydi arkadan degdirdi sadece camasri siyirip bes yildir cikiyorz bir anlk yenildk zevkmze ailemzi dusunmeden :( bosalma olmadi bir iki dakka degdi sadece ama ben adetlermo olmama ragmen duzelemyrm ustine gorme korkusu ve bu karnmn altinin sisligi ve karnmdan gelen gaz sesleri yzunden :(

Nette okudukca kafayi yedm insaah oyledir adwt olup hamile olanlari duydukca korkuyorm ama bende bosalma olmadi bir iki dkka surtinme oldu ya sadece :KK43:
Bende boşalma olmadı derken sen nasil bosalacaksin ki söyler misin

Acikcasi o gun adetlydm camasrm.ustumdeydi arkadan degdirdi sadece camasri siyirip bes yildir cikiyorz bir anlk yenildk zevkmze ailemzi dusunmeden :KK43: bosalma olmadi bir iki dakka degdi sadece ama ben adetlermo olmama ragmen duzelemyrm ustine gorme korkusu ve bu karnmn altinin sisligi ve karnmdan gelen gaz sesleri yzunden :KK43:
senin hamile olma olasılığın %0 canım, 1. si adetlisin,2. si arkadan değdiriyor,3.sü boşalmıyor 4. sü her ay adet olnuşsun zaten 5. si de testte negatifi görmüşsün bu kadar olasılıkla senin hamile olmaman lazım ;)

Back