Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi bir yıl, bir aylık evli imiş. Eşi ile ayda bir ilişki durumları var imiş ve eşi artık hergun duş alıyor imiş:) beni aldatıyor mu diye sordu kendileri.
Yuh... Sadece fazla duş almasından ve ilişkiye girmemenizden bunu çıkarmış olmanıza anlam veremiyorum. Aldatan adam aldattığı yerde alır duşunu. İlişkiye gelince, belki adam bu aralar isteksizdir. Olabilir. Belki psikolojik bir sorunu vardır. Bu yüzden istemiyordur. Belki de rüyasında bir şey olmuştur. Sonuçta onların bünyeleri o şekilde. Birliktelik olmazsa vücutları bir şekilde atıyor. Aldatması için size karşı hal ve hareketlerinde değişiklik olması gerekir. Elinizde kanıt olmadan sadece duşa bakarak ve ilişki sıklığına bakarak bunu söylemeniz komik. Bu açıdan bakarsanız ben de eşimi aldatıyor olmalıyım
Konu sahibi bir yıl, bir aylık evli imiş. Eşi ile ayda bir ilişki durumları var imiş ve eşi artık hergun duş alıyor imiş:) beni aldatıyor mu diye sordu kendileri.