• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!

İnşallah. Bazen insan hiç tanımadığı bi insana anlatmak ister derdini sıkıntısını.
Bugündee biraz uğraştım o duygularla amaişte insanın bazen elinde olmuyo belkide ilerde gülcez bu halimize ama işte atlatana kadarda ruhsal çöküntüler oluşuyor insanda en zoruda insanın kendisiyle savasması Allah kimsenin basına vermesin çok zor bi süreç.

Evet canim ama geciyor

Burcun ne istanbuldamisin :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Neredesin ki sen

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Sincan. Canım ya benim durumum daha cok ilerledi sanki paranoya oldum ya anlatamam sana kimseyede anlatamıyorum bi tuhaf oldum işten de ayrılcam artık ama dayanamıyorum bu ay cıkıcam ya içimden birisi konusuyor sürekli ben söylemek istemiyorum onu ama sanki dışa vurmuş gibi hissediyorum. :/

Sincan. Canım ya benim durumum daha cok ilerledi sanki paranoya oldum ya anlatamam sana kimseyede anlatamıyorum bi tuhaf oldum işten de ayrılcam artık ama dayanamıyorum bu ay cıkıcam ya içimden birisi konusuyor sürekli ben söylemek istemiyorum onu ama sanki dışa vurmuş gibi hissediyorum. :/

Whatsappin varmi konusalim oradan?

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Back