• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!

duygusalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
200
2
48
Ankara
Merhaba kızlar, size kendimle ilgili sıkıntılarımı anlatıp paylaşmak istedimçünkü ancak biriyle konusunca rahatlıyorum ve bu iyi geliyor ya ben cok sıkıntılı ve zor dönemlerden geçtim beynimle cok savaştım gerci hangimiz savasmıyoruz diceksiniz ama sanki kendimde bu cok daha fazla gibi geliyor bana bi kere kendimi cok mutsuz güçsüz hissediyorum ve içimde konuşan beynimde hiç susmayan bi ses var onu bir türlü susturamıyorum cok bunalıyorum psikiyatriyse gttm haplar falan kullanmadım hiç kendim yenmeye calıstım ki bazı durumları atllattım simdide böyle bişey başladı yani bastıramıyorum o sesi ne yapmalıyım sizce tekrar bi psikologa gitmelimiyim ?

Bol bol Allah'ı zikret.Biraz tasavvufa yönel dualarını eksik etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, size kendimle ilgili sıkıntılarımı anlatıp paylaşmak istedimçünkü ancak biriyle konusunca rahatlıyorum ve bu iyi geliyor ya ben cok sıkıntılı ve zor dönemlerden geçtim beynimle cok savaştım gerci hangimiz savasmıyoruz diceksiniz ama sanki kendimde bu cok daha fazla gibi geliyor bana bi kere kendimi cok mutsuz güçsüz hissediyorum ve içimde konuşan beynimde hiç susmayan bi ses var onu bir türlü susturamıyorum cok bunalıyorum psikiyatriyse gttm haplar falan kullanmadım hiç kendim yenmeye calıstım ki bazı durumları atllattım simdide böyle bişey başladı yani bastıramıyorum o sesi ne yapmalıyım sizce tekrar bi psikologa gitmelimiyim ?

Bende iki yildir o beynimdeki salak sesi susturmaya calisiyordum oyle bi ele geciriyordu ki felaket senaryolari uyku haramdi hep kusuyordum kendine guvensiz korkak biri olmustum.doktora gittim ilac ictim asil sende bitiyor is.
O hisler aklina gelince surekli ben iyiyim ben gucluyum.
Simdiki zamani kullan hersey gecti cok iyiyim de.hersey gececek deme cunku beyin oyle algiladigi icin devam edecektir.
Ayrica bol bol dua et inan suan dualarla cok iyiyim.
Istersen okudugum dualari sana soyliyim.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

canim mutsuz ve gucsuz hissetmenin en buyuk nedeni oz guven eksikligi bence. kotu bi elestiri olarak gorme kesinlikle, yardimci olmaya calisiyorum. yapiyor musun bilmiyorum ama kendine hobiler edin, bir is bul ayaklarinin uzerinde durdugunu hisset, git bi spor salonuna yazil, halk egitim merkezlerine basvur cok degisik kurslar var, uzmani oldugun bi konu varsa ogretmenlik bile yapabilirsin orda kisacasi rutin hayatindan farkli seyler yapmaya calis. bende cok sikintili zamanlar gecirdim. butun gun odamda durur tavana bakardim. ailem artik delirdigimi dusunmeye baslamisti. isin kotusu davranislarim bana normal geliyordu. kardesimin zoruyla spora yazildim bi kac kilo verince insanlarin arasina karisinca biraz toparlar gibi oldum. is buldum yukseldigimi hissettikce, yeni seyler ogrendikce normal hayata tamamen dondum. ama bazen hala daha bunalima girmeye meyilli hissediyorum kendimi. kolay gecmiyo dogru. bi destekci kesinlikle cok onemli. elimden geldigince yaninda olurum canim.

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım aslicios çok güzel bişey yazmış spora gitmen çok iyi olur canım kendini iyi hşssedersşn, bence bir psikoloğa da gitsen iyi olur hangi şehirde yaşadığını söylersen yardımcı oluruz canım psikolog tavsiyesinde bulunuruz

Bende iki yildir o beynimdeki salak sesi susturmaya calisiyordum oyle bi ele geciriyordu ki felaket senaryolari uyku haramdi hep kusuyordum kendine guvensiz korkak biri olmustum.doktora gittim ilac ictim asil sende bitiyor is.
O hisler aklina gelince surekli ben iyiyim ben gucluyum.
Simdiki zamani kullan hersey gecti cok iyiyim de.hersey gececek deme cunku beyin oyle algiladigi icin devam edecektir.
Ayrica bol bol dua et inan suan dualarla cok iyiyim.
Istersen okudugum dualari sana soyliyim.

Haklısın üstüne gittikçe daha cok coğalıyor.. İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse kimseye etmezmiş diye bir söz var cok dogru gercekten sanki beynmde bi iç savaş var.
Çok iyi olur bende okumak isterim :/

Haklısın üstüne gittikçe daha cok coğalıyor.. İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse kimseye etmezmiş diye bir söz var cok dogru gercekten sanki beynmde bi iç savaş var.
Çok iyi olur bende okumak isterim :/

Cok cok iyi anliyorum bunu yasamayan birine anlatsan bosver takma der gecer keske oyle bi his olsaydi.
Benim dualarim sunlar mutlaka oku en fazla 10 dkni aliyor.
7 gun boyunca 100 defa ya bari
Hergun 137 kere ya vasi (vesvese icin)
Hergun 100 defa ya baki
Endiselerinden kurtulmak icinde 1000 defa ya baki diyebilirsin.
Inanarak okudugunda cok cok iyi gelecektir.

canim mutsuz ve gucsuz hissetmenin en buyuk nedeni oz guven eksikligi bence. kotu bi elestiri olarak gorme kesinlikle, yardimci olmaya calisiyorum. yapiyor musun bilmiyorum ama kendine hobiler edin, bir is bul ayaklarinin uzerinde durdugunu hisset, git bi spor salonuna yazil, halk egitim merkezlerine basvur cok degisik kurslar var, uzmani oldugun bi konu varsa ogretmenlik bile yapabilirsin orda kisacasi rutin hayatindan farkli seyler yapmaya calis. bende cok sikintili zamanlar gecirdim. butun gun odamda durur tavana bakardim. ailem artik delirdigimi dusunmeye baslamisti. isin kotusu davranislarim bana normal geliyordu. kardesimin zoruyla spora yazildim bi kac kilo verince insanlarin arasina karisinca biraz toparlar gibi oldum. is buldum yukseldigimi hissettikce, yeni seyler ogrendikce normal hayata tamamen dondum. ama bazen hala daha bunalima girmeye meyilli hissediyorum kendimi. kolay gecmiyo dogru. bi destekci kesinlikle cok onemli. elimden geldigince yaninda olurum canim.

Yoo rica ederim eleştiri olarak algılamıyorum kesinlikle. Mağazada çalışıyorum zaten aynen söylediğin gibi kusrlara gtime düşüncelerim var bu sıralar birden boşluğa atmakta istemiyorum kendimi ama bi tuhaf yorgunluk sıkıntı hali var onu yenip atamıyorum üzerimden. İlginden dolayı teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda atlatırım en zoruda insanın içini kemiren düşünceler saçma belki ama işte bazen engel olamıyoruz.. Rabbim gönül ferahlığı versin gerçekten bazen cok da kızıyorum kendime ne mücadele eden insanlar var hasta olupta umut bekleyen şükür edyorm her zaman ama bazen seytana yenik düşebiliyoruz işte Rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah çokzor bir durum insanın kendi ile mücadele etmesi.

Cok cok iyi anliyorum bunu yasamayan birine anlatsan bosver takma der gecer keske oyle bi his olsaydi.
Benim dualarim sunlar mutlaka oku en fazla 10 dkni aliyor.
7 gun boyunca 100 defa ya bari
Hergun 137 kere ya vasi (vesvese icin)
Hergun 100 defa ya baki
Endiselerinden kurtulmak icinde 1000 defa ya baki diyebilirsin.
Inanarak okudugunda cok cok iyi gelecektir.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden dua kapıları açan en büyük anahtardır zaten yer gök dua.OKucam cok saol

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden dua kapıları açan en büyük anahtardır zaten yer gök dua.OKucam cok saol

Sende saol canim insallah en kisa zamanda o hislerden kurtuldugunu yazarsin

Nasil oldunnn?

Biraz daha iyiyim canım cok teşekkür ederim bu ilginden dolayı çok saol :) Artık kendimle ilgli kararlar aldım oturdumşöyle bi düşündüm. Kendimi geliştirmeliyim biraz sosyalleşmeliyim kendime gelirim belki o zaman tabi dua da ediyorum Allahın izniyle bunu da atlatırım inş.

Biraz daha iyiyim canım cok teşekkür ederim bu ilginden dolayı çok saol :) Artık kendimle ilgli kararlar aldım oturdumşöyle bi düşündüm. Kendimi geliştirmeliyim biraz sosyalleşmeliyim kendime gelirim belki o zaman tabi dua da ediyorum Allahın izniyle bunu da atlatırım inş.

Tabii ki atlaticaksin ben sna yardimci olurum :) her konudaa

Canım benim çok memnun oldu. Esas müslümanlık budur işte müslüman müslümanın derdini dinliyor ona yol gösteryor :)

Bende memnun oldum :)

Tabii ki aklim sende kaldi nasil bi duygu oldugunu cok iyi biliyorum dusmanimin bile yasamasini istemem

Bende memnun oldum :)

Tabii ki aklim sende kaldi nasil bi duygu oldugunu cok iyi biliyorum dusmanimin bile yasamasini istemem

İnşallah. Bazen insan hiç tanımadığı bi insana anlatmak ister derdini sıkıntısını.
Bugündee biraz uğraştım o duygularla amaişte insanın bazen elinde olmuyo belkide ilerde gülcez bu halimize ama işte atlatana kadarda ruhsal çöküntüler oluşuyor insanda en zoruda insanın kendisiyle savasması Allah kimsenin basına vermesin çok zor bi süreç.

Back