canim mutsuz ve gucsuz hissetmenin en buyuk nedeni oz guven eksikligi bence. kotu bi elestiri olarak gorme kesinlikle, yardimci olmaya calisiyorum. yapiyor musun bilmiyorum ama kendine hobiler edin, bir is bul ayaklarinin uzerinde durdugunu hisset, git bi spor salonuna yazil, halk egitim merkezlerine basvur cok degisik kurslar var, uzmani oldugun bi konu varsa ogretmenlik bile yapabilirsin orda kisacasi rutin hayatindan farkli seyler yapmaya calis. bende cok sikintili zamanlar gecirdim. butun gun odamda durur tavana bakardim. ailem artik delirdigimi dusunmeye baslamisti. isin kotusu davranislarim bana normal geliyordu. kardesimin zoruyla spora yazildim bi kac kilo verince insanlarin arasina karisinca biraz toparlar gibi oldum. is buldum yukseldigimi hissettikce, yeni seyler ogrendikce normal hayata tamamen dondum. ama bazen hala daha bunalima girmeye meyilli hissediyorum kendimi. kolay gecmiyo dogru. bi destekci kesinlikle cok onemli. elimden geldigince yaninda olurum canim.
Yoo rica ederim eleştiri olarak algılamıyorum kesinlikle. Mağazada çalışıyorum zaten aynen söylediğin gibi kusrlara gtime düşüncelerim var bu sıralar birden boşluğa atmakta istemiyorum kendimi ama bi tuhaf yorgunluk sıkıntı hali var onu yenip atamıyorum üzerimden. İlginden dolayı teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda atlatırım en zoruda insanın içini kemiren düşünceler saçma belki ama işte bazen engel olamıyoruz.. Rabbim gönül ferahlığı versin gerçekten bazen cok da kızıyorum kendime ne mücadele eden insanlar var hasta olupta umut bekleyen şükür edyorm her zaman ama bazen seytana yenik düşebiliyoruz işte Rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah çokzor bir durum insanın kendi ile mücadele etmesi.