• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım !!!!

isminivermekistemeyen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
2
0
6
34
İzmir
Merhaba bayanlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. Ben günde 2-3 kez çok iyi şekilde dişlerimi fırçalamama rağmen beyazlamıyor. Küçükken antibiyotik çok kullandığın için öyledir diyorlar. Ama beyazlamasını istiyorum ne yapabilirim?

Merhaba bayanlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. Ben günde 2-3 kez çok iyi şekilde dişlerimi fırçalamama rağmen beyazlamıyor. Küçükken antibiyotik çok kullandığın için öyledir diyorlar. Ama beyazlamasını istiyorum ne yapabilirim?

Merhaba, öncelikle dişleri çok ve sert fırçalamak dişleri beyazlatmaz. Yani daha doğrusu; önce beyazlar, sonra daha iyi beyazlar, sonra diş minesi gider ve artık beyazlamaz. Antibiyotik kullanmanın dişlere sakıncası var, doğru. Bunun için bir diş hekiminden yardım almanızı tavsiye ederim. Onlarda beyazlatma sistemi var. En sağlıklı yöntem bu olur. Sigara, kahve, çay vb. çok tüketmiyorsanız tabi ki .. Su-tuz karışımından gargara yapabilir, haftada 1 kereden fazla olmamak kaydıyla dişlerinizi fırçalarken diş macununuzun üzerine bir miktar karbonat dökebilirsiniz. Ama diş yapınız sarıysa buna yapılabilecek bir şey yok sanırım .. :50:

Diş renklenmenizin sebebine bakmak gerekiyor öncelikle. ama Dişteki renklenmelerin çoğu fırçalamayla geçmiyor malesef. diş renginiz genetik olabilir. yada çay-kahve-sigaradan da kaynaklanabilir. Diş hekiminize başvurun. öncelikle muayene olun. En kontrollüevde uy ve güvenilir yol kilinikte beyazlatma yapılmasıdır. eğer istemezseniz diş hekiminize evde yapılan beyazlatma hakkında danışın. Dişlerinizin durumu uygunsa evde beyazlatma yapabilirsiniz.
Birçok kişiye forumda cevap verdim bu konu hakkında belki gözünüze çarpmıştır; evde yapılan beyazlatmadan beklentiniz yüksek olmasın. 1 seansta klinikte uygulanan beyazlatmayla evde uygulanan arasında ton olarak bariz fark vardır.
(eğer beyazlatma işlemini klinikte yaptırmak isterseniz; dişhekiminizden öncesi ve sonrasını karşılaştırmak adına fotoğraf çekmesini isteyin. Beyazlatmadan sonra çıplak gözle direk bakınca dişleriniz beyazlamamış gibi gelebilir.)

Back