Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar internette popüler bi alışveriş sitesinde uygun fiyata elektrik süpürgesi gördüm.Garanti belgeli ve faturalı olarak gelecek ama ben kararsız kaldım.Sizce almalımıyım yoksa sabit bi dükkandan mı alsam iyi olur?Fikrinize ihtiyacım var
canım bence internetten alma elektronikte ne biliyim güvenemezdim ben olsam yani bende internetten birçok siteden alışveriş yaptım ama yinede güvenemem :S git gözünle gör alacağın satıcıyla birebir muhatap ol en iyisi kanımca![]()
Eğer güvenilir bir site ise bence de al, hiçbir farkı olmuyor :))
tatlım ben cep telefonumu bile netten aldım hiç bir sıkıntı olmadı gitti gidiyorda satıcıların puanları ve onlara yapılan yorumlar var önce onları oku sonra sıkıntı yoksa ver siparişiniKızlar internette popüler bi alışveriş sitesinde uygun fiyata elektrik süpürgesi gördüm.Garanti belgeli ve faturalı olarak gelecek ama ben kararsız kaldım.Sizce almalımıyım yoksa sabit bi dükkandan mı alsam iyi olur?Fikrinize ihtiyacım var