Kızlar internette popüler bi alışveriş sitesinde uygun fiyata elektrik süpürgesi gördüm.Garanti belgeli ve faturalı olarak gelecek ama ben kararsız kaldım.Sizce almalımıyım yoksa sabit bi dükkandan mı alsam iyi olur?Fikrinize ihtiyacım var
canım bence internetten alma elektronikte ne biliyim güvenemezdim ben olsam yani bende internetten birçok siteden alışveriş yaptım ama yinede güvenemem :S git gözünle gör alacağın satıcıyla birebir muhatap ol en iyisi kanımca
Kızlar internette popüler bi alışveriş sitesinde uygun fiyata elektrik süpürgesi gördüm.Garanti belgeli ve faturalı olarak gelecek ama ben kararsız kaldım.Sizce almalımıyım yoksa sabit bi dükkandan mı alsam iyi olur?Fikrinize ihtiyacım var
canım bence internetten alma elektronikte ne biliyim güvenemezdim ben olsam yani bende internetten birçok siteden alışveriş yaptım ama yinede güvenemem :S git gözünle gör alacağın satıcıyla birebir muhatap ol en iyisi kanımca
Bende sizin gibi düşündügüm için kararsız kaldım.Ben bi kaç alışveriş yaptım sorun çıkmadı memnun kaldım ama elektronik değildi işte.Alacağım şey dışarı göre fiyat bakımından iyi bide problem olmazsa neden daha çok para veriyim diye düşünüyorum.Kararsız kaldım yani
Henüz çeyizim için almadım ama yıllardır TV, cep telefonu, beyaz eşya vb. aklınıza gelebilecek bütün herşeyi ladım. Çünkü hep en ucuz fiyatı internetten buldum.Daha geçen hafta yeni evli bir arkadaşıma tost makinesi aldım ve 3 gün bile sürmeden elimdeydi :))Eğer yorumları iyiyse ben alırdım ama tabi yine de siz bilirsiniz
hangi site olduğunu söylememişsin ama
alışveriş yapan arkadaşlar her türlü olumlu/olumsuz durumu paylaşıyor
bir de sitede satıcı hakkında yorumlar varsa onları muhakkak dikkate al derim
ama elektronik de olsa netten alan çok insan var
Site güvenilirse hiç bir farkı olmuyor garanti belgesiyle siteden gelen faturayı saklarsan sorun olmaz bence
ben alıyorum genelde takip ediyorum karşılaştıryorum iki gün önce philips airfyer aldım ,ütü aldım alışveriş sitesinden sorunsuz geldi
Kızlar gitti gidiyordan phılıps elekrik süpürgesi alcam.Ben tupper aldım hem uyguna aldım hemde ne ücret öderken nede teslimatta gelen eşyada problem olmadı.Söz konusu elektrikli süpürge olunca bide fiyatı yüksek olunca tereddüt ettim bi danışıyım sizlere dedim.Satıcının yorumlar iyi ve güvenilirliği yüksek.Olmadı siparış veriyim.Kapıma kadar geliyo nasıl olsa.
tatlım ben cep telefonumu bile netten aldım hiç bir sıkıntı olmadı gitti gidiyorda satıcıların puanları ve onlara yapılan yorumlar var önce onları oku sonra sıkıntı yoksa ver siparişini