kızlar merhaba,
2013 haziranda düğünüm var hala gelinlik modeli ve saç modeline karar veremedim.
diktiricem off aslında hoşuma giden bir gelinlik var iffetin gelinliği ama straptez de istiyorum prenses gelinlik modelide olabilir hangisinde rahat ederim yakışır mı bilmiyorum. cünkü gögüslerim cok kücük gelinlik yandan bakıldıgında dümdüz dursun istemiyorum bazı gelinler gördüm gögüs kısmı yandan boş duruyordu hoş değil sizce napmalıyım gelin sacı konusundada fikre ihtiyacım var ni,şanda dagınık topuz yapmıştım hoştu ama dagınık topuzda burnum kocaman görünüyor balerin topuzunda sanırım geri doğru cekildiği icin burnum hoş duruor ve gözlerimde patlak göz eyeliner daha güzel duruor ha birde o var gözlerime eyeliner cektirdim nişanda özel sprey sıktırdım ama ona rağmen kapatıp acınca yukarıya cizgi olmuş ay kafayı yicem hiçbişiy seçemiyorum ve cok zor begeniyorum ben napcam yardım edin : (
bir minyonum ve kabarık gelinlik çok hoşuma gidiyor
sonunda aynı dertten birini buldum straptez kısmı nasıl düşünüyorsun taşlı mı incilimi ?
birde saç modeline karar verdin mi canım.
haziranın kaçı? biz haziranda düşünüyoruz ama henüz gün almadık sanırım 2013 nikah tarihleri ocakta başlanıyormuş alınmaya
sonunda aynı dertten birini buldum straptez kısmı nasıl düşünüyorsun taşlı mı incilimi ?
birde saç modeline karar verdin mi canım.
haziranın kaçı? biz haziranda düşünüyoruz ama henüz gün almadık sanırım 2013 nikah tarihleri ocakta başlanıyormuş alınmaya
bende minyon gelinlerden biri olarak gelinliğimin bana çok yakıştığını düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...sonra-gelinligimi-buldum-10.html#post27442534
şuan satmaya karar verdim ilgilenirsen bana ulaşabilirsin canım
aaa bende 9 haziranda nişanlandım hatta yine 9 hazirandamı evlensek diyoruz :) uğurlu sayısı 9 : )
canım 6aydan önce gün alınamıyor evraklar 6ay geçerli cünkü o yüzden ocagı bekliyoruz.
puff ne zormuş birde bende şöyle bişey var bişeyi cok beeğeniyorum giyiyorum sonra beğenmiyorum huyum kurusun ay inşallah güzel oluruz :)
ayyy oda ayrı bir dert aynen ne giycem nerde yapcam bir sürü ayrıntı var Allahım daha ev tutcaz kirada oturcaz oyüzden şimdiden ev tutamıyoruz ev tutcazda döşicezde kira olcagı icin eşyada alamıyoruz bilmiyoruz cünkü evi poff nası lyetişcek bilmiyorum nişanlımda panik yapma yetiştircez diyor
daha hazirandaymışş oohhoooooooooo
benm martta hala bakadımben mi cok rahatım ne .
kuaföre gelince de her zaman gittiğin belli kuaför varsa ona git. seni ve isteklerini biliyor oldugu icin gelin sacını da sana göre yapar.
gelinliklere karar vermen icin de gidip görüp üzerinde görmen gerek.sonra elersin.
slm kızlar 2011 haziran gelini olarak yani 1.5 yıllk evli olarak tecrübelerimi yaziiim dedim :))
öncelikle herseyi planlı yapın erken demeyin çnkü ayrıntılar hep unutuluyo... düğün saçından dans sarkınıza kadar belirleyin .
gelinli olarak herkesn zevki farklıdır bişi diemem ben mesela altı komple tüy bi gelinlik gydim bu bnm hayalimdi çokta gzl oldu toplu saçı sevmediğim için iri dalgalı maşa yaptrdım içime çok sndi...
düğün arabanızı smdiden seçin bn 6 ay önceden ayarlamıştım çnkü eski klasik arabalardan istedim üstü açık bde pembe olsun dedim ve onu tuttum 6 ay önceden ... sizinde byle bi hayalinz varsa acele edin derim ben...
düğün yerini belirleyin ve detayları konuşun yemekli olcaksa menü belirleyn kişi sayısına gre fiyat veriolar mutlaka indrim isteyin
kına gecenz ve düğünün arasında 1 gün dnlenme günü bırakın peşpeşe olmasın ... gelinlik ayakkabınızn yanı sıra bde babet alın oynarken çok rahat oluyo (ben converse gydim, topuklu ayakkabımda pembeydi:))
istanbulda yapacak olanlar için kına malzemeleri ve bndallı için mutlaka eminönüne gtmelerini öneririm hatta nikah sekeri de düşünüosanız ordan malzeme alıp kendinz yapabilirsnz yada yaptrabilirsnz ( ben minik kavanozlara bonibon koyup kurdale ve tülle süslemiştim üstndede tarh ve karikatr vardı etiket şeklinde) yaklaşık 350 adet)
uzun duvak kullanmak isteyen arkadaşlar 2 duvağınz olsun biri uzun biri kısa uzun duvağı foto çekimlerinde kullanırsnz danstan sonra çıkartrsnz onla tüm gn geçirmek çok zor oluyo özellikle oynarken falan işkence ( bnm hem uzun hem kısa duvagım vardı en sonda çiçeğimin aynı renklerinden yaptrdığım tacımı taktım )
bunlar dısında ilk dans sarkımz soner arıca - seni seviyorum du dnleyn derim... ilk girişi de oldu en sonunda oldu bimbambomla yaptıkistediğinz herseyi sorabilirsnz martta da kardeşim evlenio onada bi taraftan destek oluyorum szede olurum seve seve
kızlar ben kına ile düğün arasını 1 hafta yapmak istiyorum sizce çok mu?
öyle uzaktan gelecek akrabamız yok cünkü her iki tarafta istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?