yardım

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
kızlar dün bi çeyizciye gittim. bana karaca bone temek takımı artı çatal kaşık setı ve hisar tencere setini(düdüklü cezve ve demlık dahil) 2bin150 lira dedi . önce evet dedım .. eve gelip araştırınca pahalı buldum bugün arayıp bekletın ben kararsızım dedım .. sizce fiyatı nasıllllll???? bide almak istiyorum bu konuda fikri olan varmı??

huzur mağazalarına bi bak istersen ben oradan hisar tencere seti ve çatal bıçak setini aldım 1750 tl huzur kart çıkartarak kredi kartına da yüklenmeden 12 taksit yaptırabiliyorsun 3 teflon tencere-tava 3 çelik tencere-tava 3 tane sahan seti (ufak tencerelerle değiştirdim) çaydanlık cezve seti düdüklü tencere bence çok uygun karacaya bakma derim pek memnun kalındığını duymadım açıkçası ama gene de sen bilirsin tabi canım.

Pahalı gerçekten de ben bugün baktım 86 parça kütahya porselen(karaca+emsan da olabilir istediğin model yemek takımı) + 24 parça hisar tencere seti + 89 parça hisar çkb seti 1600 tl /16 ayda taksitli

çok teşekkür ederim kızlar bende vazgeçtim onu almaktan zaten =)) az daha kandıracaktı beni =)

Pahalı gerçekten de ben bugün baktım 86 parça kütahya porselen(karaca+emsan da olabilir istediğin model yemek takımı) + 24 parça hisar tencere seti + 89 parça hisar çkb seti 1600 tl /16 ayda taksitli

acaba bu seti nerden baktın öğrenebilirmiyim. tam da benim istediğim gibi bir set olur kendileri:))

Back
X