• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
[URL=http://img528.imageshack.us/i/73329933gz2.jpg/] [/URL]

( Bi kere böyle saçlara sahip olamadım ki )
Lütfen yardım edin : (
Saçlarım konusunda çok çaresizim :1no2:
Saçlarmın boyu omuzlarımdan 4 parmak aşa kadar,
dipten düz geliyo, ama ufak ufak saçlarım çıktığı için, böyle sürekli antenlerim havada benneyaptımki
Saçlarım kabarıyo ve tel tel kabarıyo, denemediğim bu konuda ürün kalmadı, en son gliss'in mor renkli olan şampuanı kremi ve durulanmayan şekillendiricisini de kullandım, kokusu müthiş ama gel gelelim şekil vermiyo ve saçlarımıda beyaz beyaz yapıyo Çok üzgünüm çoook

Kalıcı fön düşünüyorum, saçların çok yıpranır diyolar, vazgçeiyorum :kızgın:
Saç düzleştiricim var, onunla düzleştirdiğim halde bile aradan 1 saat sonra gene kabarıo
düzleştirirken bile alttan başlıyorum parça parça ayırıyorum saçlarımı, doğru uyguluyorum yani :1closedeyes:

eeee ben ne yapıyım şimdi :bbo:
ciddi ciddi takıntı haline geldi, çünkü çevremdeki bayanların saçlarımna bakıyorum o kadar doğal duruyo ki ve hiç bi işleme gerek kalmadan çok güzel duruo akannehir

Kendimi teselli etmek için lösemi hastası veya saçı dökülmüş insanlar geliyo aklıma, gene de due et diyorum kendime, sonuçta gür bi saçım var ve şekil veremiyorum diye üzülüyorum, onların ise şekil verebilicekleri bir tutam saçı bile yok diyorum,
böylelikle avutuorum kendimi bilmiyorumkismile

Şimdi bana yardımcı olucak bi şeyler söyleyin buna ihtiyacım var ohaoldumsmile

Back