• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

merakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
225
0
96
Diğer
slm kızlar bir sorunum var geçen sene rahminin bakmıştım olması gereken delik varya o yoktu sonra 2-3 ay sonra tekrar baktığımda 2 tane delik gördüm önceden yoktu bu normal bişeymi?
bu sene ise bir üsteki delikte açılma olmuş ama onun aşağısındaki delikte fark edilmicek kadar küçük bir delik var ve geçen gün klitoris neden yerde bi batma hissetim oturamıyordum arada sırada batıyordun ve dün akşamda bir ağrı hissettim yırtılırda açırya onun gibi bi ağrı gittim baktım ne olmuş die üst delikte sanki kenarı yırtılmış gibi olmuş böyle bişey yaşayan varmı ya tam anlatamadım ama yardımcı olursanız sevinirim???

valla bende anlayamadım.
zaten bi rahme giden delik vardır oraya kızlık zarı deriz birde idrar deliği vardır imkanı yok bunlar kapalı olsun sonrada açılsın.
üst delik dediğin idrar deliğindir neden yırtılma olabilir bilmiyorum ama zorlama falan olmuşsa olabilir ağrı yanma yapıyorsa bi doktora görünmen iyi olur.

zorlama olcak bişey olmadı zatende olmazda karışınma vardı ondan sonra oldu yanma filan

belki sistit olmuş olabilirsin yada mantar idrar yaparken yanma yapıyorsa sistit olma ihtimali yüksek ama yırtılma belki sana öyle gelmiş olabilir.
çünkü bende sistit var ama hiç yırtılma olmadı idrar deliğimde.

Yav neden kurcukluyorsunuz orayı?
İçeride ne var ne yok bu kadar önemli midir?boshayallersmile

:1rolleyes: çok meraklıyım galiba ondan bakmışım nebilem merak ettim baktım nevar neyok die bi :roflol: ve annemle konuştum şaşırdı ama normaldir dio eğer ilerleyen bi durum olursa dr.gitmeken başka çağre yok ve tşkler kızlar

kaşıntım var diyorsun o kaşıntıdan olmuştur benimde aynısı oldu kaşımaktam sanki yırtılmış gibi geldi yandı idrarı zor yaptım dayanamadım gittim yara ve iltihap oldugu söylendi biran önce git geçmiş olsun:çok üzgünüm:

Back