yardım!!

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar ben en son eşim izne geldiğinde yani 25 temmuzda birlikte olmuştum.üstüne bugüne kadar 2 kere adetimi gördüm.2.adetimden sonra kan testimi yaptırdım negatif çıktı.hamile olma ihtimalim nedir?kesin yokmudur çünkü sık idrara çıkma şikayetim var

• Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu

• Konu Sahibi nursenaa
2 kere adet olduysan ve bırde ıdrarda negatıfse hamıle degılsındır... sık ıdrara cıkmanın nedenı ıdrar yollarından kaynaklı olabılır... yınede ıcın rahat etmıyorsa kan testı yaptırabılırsın.

• Konu Sahibi nursenaa
kan testi yaptırdım zaten idrar deil canım.kanda negatif çıktı.tekrar etmeme gerek varmı testi sence?

• Konu Sahibi nursenaa
testi tekrar etmene gerek yok canım çünkü hamile degilsin.
kan testi güvenilir bir yöntem ve zaten üstüne 2 kere adet görmüşün zaten bebek olsa 2 aylık olucak kanda kesin çıkardı.
sık idrara çıkma sebebin idrar yolları enfeksiyonudur, üşütmüşündür büyük ihtimalle.
ayaklarını sıcak tut.
inşallah zamanı gelince de hamile kalırsın

• Konu Sahibi nursenaa
2 kere adet oldum diyosun negatif çıktı diyosun bu durumda tabikide hamile değilsin

• Konu Sahibi nursenaa
siz hamile değilmisiniz? ee dün de hamilelikte kalp atışı ne zaman görünür diye soruyordunuz

• Konu Sahibi nursenaa
siz hamile değilmisiniz? ee dün de hamilelikte kalp atışı ne zaman görünür diye soruyordunuz

hayır kan testime göre hamile deilim.ultrasona girsemmi acaba belki varsa orada çıkar diye sormuştum canım

• Konu Sahibi nursenaa
şimdi diğer konularına baktımda birsürü konu açmışsın bu konuyla ilgili
sen ne yapmaya çalışıyosun??anlamadım?
sen zaten bekarmışsın evliyim diye değiştirmişsin ilk sürtünme yoluyla ilişki oldu yazmışsın sonrada evli olarak değiştirip eşimle ilişki oldu yazmışsın bu konuyla ilgili 13 konu açmışsın herkes sana gereken cevapları yazmış zaten neden hala konu açıp duruyosun

• Konu Sahibi nursenaa
ayrıca konularını göremediğimizimi zannediyosun bi konu açtım ama bulamıyorum yazmışsın bizide göremiyo zannedip 13 konu açtın heralde:) profilinden istatistiklerine girersen konularını ve yazdığın bütün msj larını görebilirsin

• Konu Sahibi nursenaa
kan testine göre hamile değilsen doğrudur yanılma payı pek olmuyor kan testinde.ultrasona girsen ilk önce kesenin görünmesi lazım sonra kalp atışı duyulur ama bence şimdilik gerek yok çünkü kan testi negatif diyorsun.Allah gönlüne göre versin inşallah eğer istiyorsan en kısa zamanda sana nasip eder.

• Konu Sahibi nursenaa

kafamçokkarıştı ben de şaşırdım açıkcası

• Konu Sahibi nursenaa

dogru sözlere ancak alkis tutuluralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tam ben yazicaktim ....
hamile olmadigin birsürü yöntemle kanitlanmis oldugu hergün baska bir baslik aciyosun diye sen yazmissin agzina saglik..
belkide bebek istedigi icin bu psikolojide olabilir diye düsündüm ama oda degil cünkü hicbir umudu yok sIk idrara cikmak gebelik belirtisi olamaz bu durumda
tuhafff:bbo::bbo::bbo::bbo:

• Konu Sahibi nursenaa
sürekli konu açmamın sebebi yeteri kadar gerekli yanıt alamamamdı.başkada bir amacım yok hanımlar.sorduğum sorular çokmu garip ne gibi bir amacım olabilirki?

• Konu Sahibi nursenaa
hayir da ayni konu üzerinden yazabilirsin derdini birbirinin aynisi birsürü sorun var..
üstelik doktorun sana hamile degilsin demis kan testlerin negatif üstenede 2 kez adet olmussun ve sana her cavp veren hamile degilsin diyo bunu anlamak icin cok fazla sormayada gerek yok..her yol negatif senin icin malesef ki..kafani karistiran sadece bozuk bir idrar testiyle sIK idrara cikmaksa...güvenilirligi olmayan iki yönteme inanmaya devam et...

insallah en kisa zamanda arzu ettgin bebege kavusursun...ama bu konu bukadar kafani kurcaladigi sürece hamile kalman zor..stres yapiosun cünkü

• Konu Sahibi nursenaa

canım zaten hamile kalmak için uğraşmıyoki hamile kalmaktan korkuyo:))

• Konu Sahibi nursenaa
canım zaten hamile kalmak için uğraşmıyoki hamile kalmaktan korkuyo:))

akannehir
actigi bütün konulara baktim hamile kalmaktan korkuyo gibi bisey yazmamis hatta israrla hamile oldugunu düsünüyofisfisfis
amaaannn neyse neee bu konu cok defa var zaten artik konusmaya degmezzemuszemus

• Konu Sahibi nursenaa
bakın konular burda

burda bekardı ve yüzeysel olarak ilişki olduğunu söyledi sonradan evli olarak değiştirdi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/310909-acil-yardim-lutfennn.html

burda tekrar aynı soru hatta bi arkadaş üzüldüm hamile olmadığına yazmış daha sonra pardon sevinmem lazım zaten bekarmışsın yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/311324-bhcg-degerim-yardim-edin.html

burda arkadaşının hamile olduğundan bahsediyo
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/314337-7-haftaalik-gebelik-yardimm.html

burdada hamile olmadığı için rahatladığından bahsediyo
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/312287-yardimm.html

yani bu arkadaş zaten hamilelik için uğraşmıyo bunun gibi daha 13 konu var hepsinde bunlardan bahsediliyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım yani:)

• Konu Sahibi nursenaa

ben ilk konularini görmemisim hep gebelikle ilgili olanlari görmüstüm

ayyy bayilazaaaammmmakannehirakannehirakannehir

istedigi cevaplari alamadigi icin zaten bu konuda artik güncelligini yitirdi eminim yarin yeni konu acar:roflol:

• Konu Sahibi nursenaa
ilgincmis ayy kizlar sizlerde ajan gibisiniz walla korkulur sizden sengözlerimebaksanab klava: yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…