N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
siz hamile değilmisiniz? ee dün de hamilelikte kalp atışı ne zaman görünür diye soruyordunuz
şimdi diğer konularına baktımda birsürü konu açmışsın bu konuyla ilgili
sen ne yapmaya çalışıyosun??anlamadım?
sen zaten bekarmışsın evliyim diye değiştirmişsin ilk sürtünme yoluyla ilişki oldu yazmışsın sonrada evli olarak değiştirip eşimle ilişki oldu yazmışsın bu konuyla ilgili 13 konu açmışsın herkes sana gereken cevapları yazmış zaten neden hala konu açıp duruyosun
şimdi diğer konularına baktımda birsürü konu açmışsın bu konuyla ilgili
sen ne yapmaya çalışıyosun??anlamadım?
sen zaten bekarmışsın evliyim diye değiştirmişsin ilk sürtünme yoluyla ilişki oldu yazmışsın sonrada evli olarak değiştirip eşimle ilişki oldu yazmışsın bu konuyla ilgili 13 konu açmışsın herkes sana gereken cevapları yazmış zaten neden hala konu açıp duruyosun
ayrıca konularını göremediğimizimi zannediyosun bi konu açtım ama bulamıyorum yazmışsın bizide göremiyo zannedip 13 konu açtın heralde:) profilinden istatistiklerine girersen konularını ve yazdığın bütün msj larını görebilirsin
hayir da ayni konu üzerinden yazabilirsin derdini birbirinin aynisi birsürü sorun var..
üstelik doktorun sana hamile degilsin demis kan testlerin negatif üstenede 2 kez adet olmussun ve sana her cavp veren hamile degilsin diyo bunu anlamak icin cok fazla sormayada gerek yok..her yol negatif senin icin malesef ki..kafani karistiran sadece bozuk bir idrar testiyle sIK idrara cikmaksa...güvenilirligi olmayan iki yönteme inanmaya devam et...
insallah en kisa zamanda arzu ettgin bebege kavusursun...ama bu konu bukadar kafani kurcaladigi sürece hamile kalman zor..stres yapiosun cünkü
canım zaten hamile kalmak için uğraşmıyoki hamile kalmaktan korkuyo:))