yardım

zencefine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
673
5
Arkadaşlar hamileliğimin 34.haftasındayım ve bugün canımı sıkan bişey oldu, affınıza sığınarak küçük tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalette siyah parçalar gördüm 2 kez bunu gördüm, tuvaletimi yaparken hiç bir acı çekmiyorum, ve normal hamilelik dışında olağandışı bir ağrım yok ama canım sıkıldı, perşembe günü kontrolüm var, bu konuda bilgisi olan var mı?

canım demir hapı kullanıyorsan onunla ilgili olabilir... aklıma bi tek bu geldi... geçmiş olsun a.s.

evet demir hapı kullanıyorum umarım öyledir, teşekkür ederim ilgilendiğin için, eşime söylemedim endişeledirmemek için biliyorum apar topar hastaneye götürücek... bütün ailem telaşlanacak sonra...

hastaneye gitmek konusunda haklısın, gereksiz olabilir.. doktoruna açıp sorsan daha iyi olmaz mı? demir hapının dışkının rengini değiştirdiğini biliyorum ama, idrarı ilk kez duydum. inşallah öyledir, yine de prospektüsü incele istersen... ben kutuyu atmışım, bakamadım... geçmiş olsun.

canım doktorun özelse bence yinede bir telefon et için rahat eder hem a.s olmadı yarın sabah bir doktora görün...

sabahı bekleyip izlesem iyi olur, çok ilginç parça halinde zeytin gibi, korkuyorum da, bol bol sıvı alıp izleyeyim en iyisi bu geceyi, randevumuda sabahki durumuma göre yarın akşama çekeyim en iyisi, işallah bişey olmaz, demir hapı daha önceden de kullandım, farklı olarak hafta başından itibaren gün aşırı reflüye karşı doktorumun verdiği bir ilacı kullanıyorum onun prospektüsünü okuyayım en iyisi...
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim çünkü dediğim gibi endişelendirmemek için eşimle paylaşamadım

Canım demır hapı kullanıyorsan yada ıÇerınde demır bulunan hap kullanıyorsan o yapıyor 1-2 gÜn ılaca ara verdıĞın zaman dÜzelmesı lazım eĞer dÜzelmıyorsa dokotrunla bır gÖrÜŞ ıstersen..

dışkıda renk değişimi demir hapından olabiliyorda bende hiç diğerine şahit olmadım bide parçalar dikkatimi çekti demişsin. bence beklemeden doktorunu ara onun yönlendirmesine ögre durumu takibe alır yada gidersin.

bütün gece bol bol su içtim daha sık tuvalete gidip gözlem yapmak için ve yazdığım 2 olay dışında başka görmedim arkadaşlar, içtiğim su yüzünden hücrelerim patlayacak ayrı mesele:) bu saate kadar da farklı bir anomali görmedim, yarın randevum var ve doktoruma mutlaka sorup sizi de aydınlatıcam, ilginiz için çok teşekkür ederim. hamileliğimin başında plesantada pıhtılaşma var demişti doktor daha sonra bu pıhtının bebek için bir sorun arz etmediğini söyledi zaten korkumun en büyük nedeni de o oldu, acaba plasentada bir şeymi oldu diye, ama belki vücut irin yaptıysa onu atmış da olabilir, yarın hepsini sorucam. belki gebelik reflüsü için kullandığım ilaçtanda olabilir, gebeliğin en büyük sancısı bana reflü oldu, ama doğuma kadar yaşamayı öğrenicez sanırım reflüyle

durumun iyiye gittiğine sevindim canım geldiğin gibi bizleride haberdar et inş. korkulacak bir şey deildir.

X