• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardım

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
96
İstanbul
arkafadaşlar benim temmuzda oğlumun sünneti var fakat nasıl birşey giyeceğime karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz çok güzel olmak istiyorum gelin gibi olmak istiyorum ama modele karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz benim zevkli kardeşlerim:enbuyukkk:

canımm oncelıklee hayırlı ugurluu olsunn ınsallahh..Rabbım evlılıgını de gostersın kına da mı dugunde mı nerde gıyecegın seye karar veremedın? acık mısınn kapalıı mı? ona goree modeller onerebılırm..

n6xy3.jpg

tatlımm bakk bu tarz hem sadee hemm sık bıı kıyafett olabılır..abıyee tarzı ustelık.. bunun gıbı seyler dusune bılırsınn.. gencsın anladıgım kadarıylaa tek renk olmasından saa hem yaz malumm cıvıl cıvıl seyler daha hoss olabılırr..
senın dusundugun bıseyler var mıı renkdı modeldı fılan..

uzerıne de ceket yaa boleroyla tam edebılırsınn bu tarzz kıyafetlerıı cok da hos oluyor..

Bence kırık beyaz güzel bi abiye daha hoş olur ,burada çok model var. Özellikle sade gelinliklerin içinden çok şık elbise modelleri bulunabilir.. Gelinlik modelleri kısmından bakabilirsin..

bencede kırık beyaz dantelli cok şık abiyeler var öle bi sünnete gitmiştim tekrar evleniyo gibilerdi cok güseldi düz kaparık olmayan gelinlik modellerinden faydalabilirsin

Back