Yardım

kyays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
83
23
28
Kizlar Adetime 5 ya da 6 gün var test yapsam gebelik varsa çıkar mı

Çıkabilir de çıkmayabilir de. Yumurtlamadan kaç gün geçti takip ettiyseniz? Ya da son ilişki

Yumurtlama 31 Ekim di onun öncesi günler yumurtlama günü ve sonrasıni da değerlendirdik
İki gün önce falan normalde kolay midesi bulanip afedersiniz kusan biri değilim ama lavaboda bir artık gördüm diye cok fena kustum kasik ağrılarım var di iki gündür yok adetim gelmeden 1 hafta önce de belirtilerim başlardı göğüs ağrısı gibi ama hiç bir şey yok şuan o yüzden bi şüpheliyim

Yumurtlama 31 Ekim di onun öncesi günler yumurtlama günü ve sonrasıni da değerlendirdik
İki gün önce falan normalde kolay midesi bulanip afedersiniz kusan biri değilim ama lavaboda bir artık gördüm diye cok fena kustum kasik ağrılarım var di iki gündür yok adetim gelmeden 1 hafta önce de belirtilerim başlardı göğüs ağrısı gibi ama hiç bir şey yok şuan o yüzden bi şüpheliyim
Yumurtlamanız 31 ekimse daha 9 gün geçmiş. 1 hafta öncesinde yaşadığınız şey yumurtlama/çatlama belirtileri muhtemelen. Daha erken bence hiç test yapıp strese girmeyin

X