Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun sağlık ocağındaki ebenin, aile hekiminizin veya çocuk doktorunuzun numarası yok mu sizde? Böyle aklınıza bir şey takıldığında mesaj atabilirsiniz sizinle paylaşıyorlarsa tabi, bazı kişiler vermeyebilir.
Çok acil bir durum ise özel hastanelerin çoğu cumartesi günü yarım gün çalışıyor.
Saat uygun değilse acile götürebilirsiniz.
Eğer kir vs değilse bir şey bulaşmamışsa yüzüne çarptığı için morarmış olabilir, düşmüş olabilir ama çökme kısmına bir şey diyemeyeceğim bir uzman doktor baksa daha iyi olur sanki
Şimdi bebeğin durumunu, fiziki şartlarını, kan değerlerini hiç bir şeyini biz tam olarak bilmiyoruz, görmedik ki görsek bile yorum yapamayız, ben yorum yapamıyorum ki görmeden muayene etmeden doktor yorum yapabilsin burdan biri sorsa bile ki neyi nasıl soracak belli değil doktordan "bu böyledir, şöyle yapılabilir" cevabını alamaz.
Çevrenizde eczane hastane vs yok mu bir bebekle gitseniz?
Allah korusun yanlış bir yönlendirme yapılır yorumla az bilgi ile şimdi ben bir şey diyemiyorum belki de evham bir şeyi yok belki çok önemli bir durum var