- 1 Aralık 2020
- 135
- 63
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sapsirella
Hamile kalmak için önerebileceğiniz herhangi birşey var mı aceba 2. Ay deneyemimiz oluyor bugün ovülasyon günüm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilişki başka bisi yok ki bel altına yastik koy yat oyleHamile kalmak için önerebileceğiniz herhangi birşey var mı aceba 2. Ay deneyemimiz oluyor bugün ovülasyon günüm??
Bu mümkün değil hanfendicimmÇok düşünüp takıntı yapma ozaman kalırsın![]()
Oda doğruBu mümkün değil hanfendicimmhepimizin sorunu bu çözümü yok gibi
![]()
Ya keşke mümkün olsa ama olmuyorOda doğru![]()
Benim bi arkadaşım vardı testlerle yatıp kalkardı her dakka hamile kalmaya odaklanmışti bi türlü olmuyodu. Sonra taşınma işleri falan çıktı bazı sorunlari oldu düşünmedi düşünemedi o an o ay hamile kaldıYa keşke mümkün olsa ama olmuyorgeçen oy o kadar takmıştım ki klomen kullandığım için oturdum hüngür hüngür ağladım bu ay sırf bu yüzden klomen ıstemedim
Benim amcamin gelini 70 tane gebelik testi almış internette uygun diye bizde bunu duyunca gülmüştük her ilişki sonrası mı deneyecekmis diyeBenim bi arkadaşım vardı testlerle yatıp kalkardı her dakka hamile kalmaya odaklanmışti bi türlü olmuyodu. Sonra taşınma işleri falan çıktı bazı sorunlari oldu düşünmedi düşünemedi o an o ay hamile kaldı![]()
Hee anladım canım valla limon kullanma düşük etkisi yapar diyorlar ağır kaldırma ben bunları tavsiye edebilirim1 senedir evliyiz tsh değerim 4 diye bekliyorduk 100 mg kadar yükseltti doktor ama 3 ün altına düşmüyor o nedenle çocuğa başlayın artık dedi doktor tsh hariç Bi sorunum yok çok şükür geçen ay olmadı bu ay letu verdi doktor yumurta geliştirici pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle geçen ay olduğu gibi duphaston verecek çocuk daha rahat tutunsun düşük vs olmasın diye. Takmamak olmuyor ya keşke olsahani yediğimiz içtiğimiz etkileyen herhangi birşey var mı o açıdan sordum
Aynen öyle mesela geçen ay test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yaptım tek çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı yani çok takıyor insan Rabbim herkese nasip eder tez zamanda inşallahCok istediğimiz için olmuyor belki ama insanlık hali olmuyor insan kafasından atamıyor
Hahaha teşekkür ederim canım bilgiler içinHee anladım canım valla limon kullanma düşük etkisi yapar diyorlar ağır kaldırma ben bunları tavsiye edebilirim![]()
Ben eşimle kavga ettim kan vermeye gidelim diye bata 2 gün vardı oda sabret geçsin dedi sinirlendim söylendim vs vs ertesi gün adet oldumAynen öyle mesela geçen ay test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yaptım tek çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı yani çok takıyor insan Rabbim herkese nasip eder tez zamanda inşallah
Hahahaha yok artıkBenim amcamin gelini 70 tane gebelik testi almış internette uygun diye bizde bunu duyunca gülmüştük her ilişki sonrası mı deneyecekmis diye![]()
Ya şu adetin geçmesini beklemek gerekiyor da bekleyemiyorsun kiBen eşimle kavga ettim kan vermeye gidelim diye bata 2 gün vardı oda sabret geçsin dedi sinirlendim söylendim vs vs ertesi gün adet oldum![]()
Tabiki yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim özellikle demir açısından zengin besinler.. Daha çok yumurta balık folik asit içeren yeşillikler süt yoğurt vs.....1 senedir evliyiz tsh değerim 4 diye bekliyorduk 100 mg kadar yükseltti doktor ama 3 ün altına düşmüyor o nedenle çocuğa başlayın artık dedi doktor tsh hariç Bi sorunum yok çok şükür geçen ay olmadı bu ay letu verdi doktor yumurta geliştirici pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle geçen ay olduğu gibi duphaston verecek çocuk daha rahat tutunsun düşük vs olmasın diye. Takmamak olmuyor ya keşke olsahani yediğimiz içtiğimiz etkileyen herhangi birşey var mı o açıdan sordum
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallahTabiki yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim özellikle demir açısından zengin besinler.. Daha çok yumurta balık folik asit içeren yeşillikler süt yoğurt vs.....
Allah inşallah bebek haberiyle müjdelesin![]()
Benim yumurtlama günümde de kasıklarımda ağrı olup yapışkan akıntım oluyor. Evet ondan kaynaklı olabilir.Amin inşallah
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallahBir sorum daha olacak kasıklarımda ağrı var yani hareketli gairp şeyler oluyor ve akıntım var ovülasyon dan kaynaklı mıdır?