- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Seda yener
-
Ya yeni yumurtlama oluyor o yüzden gecikti ya da hamilesiniz benim de hamileliği ogrendigimde böyle koyuydu ovulasyon testiKızlar benim günüm geçti ben siteden sipariş vermiştim ovulasyon testi başlarım diye başlamak nasip olmadı 5 gün önce kanda negatif çıktı bugün idarar da negatif gördüm sonra ovulasyon deneyim dedim bazı kişiler ovulasyon da gebe olduğunu anlıyor böyle net çıkması sizce nedir ?
Hiç gecikme olmazdı çok düzenli adetim ilk defa başıma geldi açıkçası 3 yıldır beklediğim bebekYa yeni yumurtlama oluyor o yüzden gecikti ya da hamilesiniz benim de hamileliği ogrendigimde böyle koyuydu ovulasyon testi
Hayırlısı inş bekliycem biraz daEn kesin sonuç kadır. Kanda negatif cıktıysa hiçbiryerde pozitif çıkmaz çıkamaz..
Belki yeni yumurtluyorsundur o yüzdeh adetin gecikmiştir. He yeni yumurtluyorsan bu günleri de değerlendirAma istersen tekrar bir kan testi yapıver belki geç döllenmedir..
Inşallah vardırHiç gecikme olmazdı çok düzenli adetim ilk defa başıma geldi açıkçası 3 yıldır beklediğim bebekinş vardır
Şuan pembe bir lekelenmem geldiBugün yine kanda baktırma fırsatınız varsa acilden baktırın. Yoksa bugünü mutlaka değerlendirin hatta birkaç günü baya pik gibi gözüküyor. Allah nasip etsin hepimize inşallahsaglikli evlatlar
Sence neden olmuştur ? Aklım karıştı çokBugün yine kanda baktırma fırsatınız varsa acilden baktırın. Yoksa bugünü mutlaka değerlendirin hatta birkaç günü baya pik gibi gözüküyor. Allah nasip etsin hepimize inşallahsaglikli evlatlar
Birsey Sorucam açık Pembe renk bir leke geldi benden şuan regl mi oluyorumYa yeni yumurtlama oluyor o yüzden gecikti ya da hamilesiniz benim de hamileliği ogrendigimde böyle koyuydu ovulasyon testi
Test yaptın mıBenim bugün yaptırdığım betahcg testim 2 çıktı duphaston kullanıyorum kist için adetime 4 gün var acaba hamilelik olabilir
Bilemedim ki, takip et bakalim devami gelirse regldir.Birsey Sorucam açık Pembe renk bir leke geldi benden şuan regl mi oluyorum
Koyulasir kirmizi kan olursa regl oluyosundur. Eger pembe damla seklinde ve az miktarda peceteye bulasiyosa yerlesme kanamasi olabilir belki gec dollenmistir tekrar bir test yapin isterseniz evde ?Birsey Sorucam açık Pembe renk bir leke geldi benden şuan regl mi oluyorum
Ovulsyon neden pik gösterir ki böyle bir durum da ilginçBilemedim ki, takip et bakalim devami gelirse regldir.
Bakıcam takip edicem bakalımKoyulasir kirmizi kan olursa regl oluyosundur. Eger pembe damla seklinde ve az miktarda peceteye bulasiyosa yerlesme kanamasi olabilir belki gec dollenmistir tekrar bir test yapin isterseniz evde ?
Bugün kandan baktırdım 2 çıktı değerim son birlikteliğim 7 kasım yumurtlamam 5 kasım adetime 3 gün kaldı hamile olabilirmiyimTest yaptın mı
Yükselebilir takip etBugün kandan baktırdım 2 çıktı değerim son birlikteliğim 7 kasım yumurtlamam 5 kasım adetime 3 gün kaldı hamile olabilirmiyim
İnşallah 25 Eylül 8+4 kürtajımdan kaynaklı hiç umudum kalmadıYükselebilir takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?