• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

feyzakbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
423
175
33
29
Kızlar merhaba ben ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ay aranızda kullanan varsa en iyi markanın hangisi olduğu konusunda yardımcı olurmusunuz.

Kızlar merhaba ben ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ay aranızda kullanan varsa en iyi markanın hangisi olduğu konusunda yardımcı olurmusunuz.
Merhaba bende bu ay ovulasyon testi ne başladım . Yumurtlamayı yakalamasam da memnunun aldığım testlerden ..
BFF8E113-2E79-440F-8C44-34B4745BEF12.webp
BFF8E113-2E79-440F-8C44-34B4745BEF12.webp

Merhaba kızlar bende bu ay ılk defa ovulasyon testi ile deneyecegım şuan kargoda gelmedi inş faydası olur hıc bilgimde yok o yuzden instagramdan bi sayfadan aldım hem takibinide yapıyorlar seni yonlendırıyorlar o yuzden mantıklı geldi kapıda ödemeli 😘

Merhaba kızlar bende bu ay ılk defa ovulasyon testi ile deneyecegım şuan kargoda gelmedi inş faydası olur hıc bilgimde yok o yuzden instagramdan bi sayfadan aldım hem takibinide yapıyorlar seni yonlendırıyorlar o yuzden mantıklı geldi kapıda ödemeli 😘
Eczaneler de sarılmıyor mu canım bu markalar yoksa hep nette mi oluyor

Eczanelerde satlıo nye instadan aldnz ki 😁

Eczaneden çok pahalı nette 50li setler var çok uyguna geliyor

Bende laboqu ile başlayanı kullanmıştım en iyisi o diyorlar genel de

Back