• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım!

kizilsonjia

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
43
21
8
25
Öncelikle merhaba kızlar. Ben bundan yaklaşık bir 5 ay önce kürtaj oldum daha sonra kontrole gitmedim ama bir sıkıntı yoktu. Düzenli bir cinsel ilişkiye sahibim ve bir çok defa korunmadan ilişkiye girdik. Bir çok defw ertesi gün hapı kullandım kafama göre doğum kontrol hapları vs. Geçen ay bir çok kez korunmasız ilişkiye girdik. Ve bu ay kahverengi akıntım var ağrım belime vuruyor rmidem bulanıyor baya terleme geliyor. Ağrı ara ara giriyor ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Adetim bugün başladı ve kahverengi. Ve çok çok az. Kasığım sağ tarafı gözle görülür bir şekilde şiş. İltihap olabileceğini söyledi annem fakat korkuyorum. Hamile olabilir miyim? Ya da sıkıntı farklı mı. Umarım düşük değildir. İdrarımda yanma vardı fakat geçti. Ama sorun şu benim parmak kıpırtacak kadar bile halim yok ve bugün jinekoloğa gidecektim fakat adet oldum diye gitmedim ve şiş olan taraf feci ağrıyor. Lütfen bana bir akıl verin. Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var ve durumu öğrenmem gerek. Bu arada teşekkür ederim şimdiden.

Herşeyi kafaniza gore yapmışsınız zaten şimdi ne diyelim ki sana arkadaşım.
Acilen doktora gitmen lazım hormonlarını mahvetmissindir kesin.

Kendine bunu neden yaptın bilmiyorum ve inanamiyorum bu nasıl bir sorumsuzluk yani canini sokakta mi buldun ? Ayrıca kasik lenf bezi kolay kolay şişmez ciddi bir enfeksiyon geçiriyor olman gerek, zaten kurtaj olmuşsun pelvik inflamatuar hastalık türü bişey olabilir kürtaj dan sonra cinsel ilişkiye ara vermeliydin rahim ve yumurtalıklara yayılmış olabilir hemen doktora gitbence.. nikahın varsa çocuğu neden aldırdın keşke aldırmasaydın

Kendine bunu neden yaptın bilmiyorum ve inanamiyorum bu nasıl bir sorumsuzluk yani canini sokakta mi buldun ? Ayrıca kasik lenf bezi kolay kolay şişmez ciddi bir enfeksiyon geçiriyor olman gerek, zaten kurtaj olmuşsun pelvik inflamatuar hastalık türü bişey olabilir kürtaj dan sonra cinsel ilişkiye ara vermeliydin rahim ve yumurtalıklara yayılmış olabilir hemen doktora gitbence.. nikahın varsa çocuğu neden aldırdın keşke aldırmasaydın
Nikâhı 2hafta sonra yanlış okudunuz sanırım.

5 ay önce kürtaj oldum daha sonrasında hastahaneye yatırıldım zaten ( rehabilitasyona) cinsel iliikiye 1 buçuk ay kadar ara verdim bu durum yaklaşık 2 ay önce başladı gibi. Bugün ağrım yok ve söküldü gibi en yakın zamanda bir jinekoloğa gideceğim. Teşekkür ederim.[/QUOTE]

Back