yardım....

obsessivebuddy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
730
1.325
113
Merhabalar öncelikle.. Bir abla veya arkadaş olarak buna benzer bir olay yaşadıysanız anlatıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim.

Ben aylardır aşk acısı çekiyordum taa ki 3 hafta önceye kadar. Artık eski sevgilimi tamamen unuttuğumu anladığım sıralarda okuldan bir çocukla konuşmaya başladım. Çocukla konuşmadan önce hoşlanıyordum zaten, eski sevgilimden sonra ilk defa bir erkeği görünce kalbim hızlı hızlı atıyor, onu görünce çok heyecanlıyordum. 15 Nisan gibi biz bu çocukla konuşmaya başladık ama çok sık konuşmuyorduk. Arada yazışıyorduk, bazen benim bu aşk acım nüksettiğinde cevaplamıyodum falan. Neyse ben hala hoşlanıyordum ama çocuk çok sallamıyordu beni. Geçen haftadan beri çocuk durmadan bana yazıyor, okulda yanıma geliyor, buluşmak istediğini söylüyor ve bazen saatler sonra cevap verdiğimde trip atıyor. Bunlardan sonra ben çocuktan soğuduğumu farkettim. Eski sevgilimle alakası yoktur muhtemelen ama ilgisini belli edince soğumak çok mantıksız değil mi? böyle bir şey yaşayanınız var mı acaba?

Aslında ilgisini belli edince soğumak çok mantıksız değil. Bu onu uzaktan gördüğünde hoşlandığın ama aslında konuşunca yeterince sevmediğin anlamına geliyor. Belki de eski sevgilinle kıyaslayıp yetersiz gördün. Olabilir olmalı da. Çivi çiviyi söker ama ne bileyim denedin ve. yeterince hoşlandığına inanmadın madem eskisini unutcam diye dvm etmen daha mantıksız

Back