Yardım !!!

Hande44

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
11
4
16
33
Selam kızlar adetim 4 gün gecikti idrar testinde çift çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik dün kan verdim bugun sonucunu aldığımda 302.49 çıktı saglık ocagı doktoru ise daha 1 haftalık gebesin dedi madem 1 haftalık idrarda nasıl cıktı bana yardımcı olurmusumuz ben ne kadarlık gebeyim doktora ne zaman gitmeliyim

Canım beta hcg degerlerinin haftalık ile ilgisi yok.
Beta hcg değerin 2000lere gelince ultrasonda belli olur.

Yazmayi unutmuşum sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim...
Hesapla canım değerinin 200lere gelince hemen doktora git keseyi görürsün muhtemelen.
Ben 9209 iken gittim kese ve yolk kesesi vardi bebeğim henüz olusmamisti

Amin Allah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sabırsızlanıyorum doktora gitmek için

değeriniz çok güzel maşallah değerin hafta ile ilgisi yok önemli olan gün aşırı ikiye katlanması bugün tekrar kan verin ve folik asit kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın doktorun şu aşamada yapacağı bir şey yok folik asit verip gönderecek sizi siz değerinizi takip edip 2000 e ulaşınca doktora gidin ama o arada kanama vs. bişi olursa mutlaka vakit kaybetmeden doktora görünün hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah

Kanı saglık ocagında veriyorum o kadar suratsız sinir bozucu bi doktor ki mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmüyorum akışına bıraktım artık folik asidide kafama göre mi alayım eczaneden bilemedim doktora öle bi gidim ki direk kalp atışını duyayım da için rahat etsin istiyorum cok degişik duygular ne yapacagımı bilemez bi haldeyim kim nereye çekerse oraya gidiyorum

folik asite hamilelik düşündüğünüzde başlamanız gerekliydi zaten vakit kaybetmeden alıp başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…