yardım yada burs

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
66
8
286
Muğla
ben yüksek lisansını yapmakta olan bi öğrenci olarak bukadar yksek ntlarla hala neyin ceremesini çekp burs bulamadfgmı anlamıyorum,sanırım okuduğum şehr olan muğlayla bunun büyük ilgisi var ama sonuçta neden istanbulda izmrde okuyan arkadaşlarla eşit görülmüyoruz gerçekten anlayamıyorum.herneyse bu konuda bana yardımcı olablecek birileri varsa çok memnun olurum

İstanbul izmir ankarada yaşayanlar genelde senden daha çok puan aldıkları için.Zira en yüksek puanı alanlar uc buyuk ılı tercıh edıyorlar

Meraba arkadaşlar ben konya necmettin erbakan üniversitesi 3.sınıf edebiyat öğretmenliği bölümünde okuyorum ama bu zamana kadar ne yazıkki burs bulamadım bikaç kez çalıştım ama bu sene derslerimin yoğunluğundan dolayı çalışamıyorum, bana yardım edecek birileri olursa inanın çok mutlu olurum parasızlıktan okulu bırakmak zorunda kalabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum eğer yardımcı olmak isteyen olursa şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…