Kız İsteme Yardım ve önerilerinizi bekliyorum elbise!!!!

sevgici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
208
0
96
İstanbul
Selam kızlar haftaya erkek arkasım ve ailesi tanışmaya gelcek bizde bu elbiseyi aldık pek içime sinmedi sanki emin değilim:sinifsinif:gögüs kısmı açık olduğundan içine ne renk giysem güzel durur birde ayakkabı önerilerinizi bekliyorum bu arada kuması bu sene çıkan süet gibi bir kumaş yardımlarınızı bekliyorum!!!!

dscf0003at.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

dscf0006z.jpg

dscf0005l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
bencede icine siyah bisey giyersin ayakabilarda siyah olursa cok güzel olur elbise cok hos duruyor cünkü ...

tanismada güzel gecer insaAllah : )

bencede siyah çok uzun olmayan sadece görünen bir badi siyah bire ayakkabı süper olur alkisalkisalkis

kahverengiyle siyah hoş olmaz bence. içine straplez kahverengi bişeyler al. kahve ayakkabıda giyersen güzel durur.
pullu-straplez-bustiyer-takim.jpg

bunun gibi işte koyu kahve olabilir.

bence kahve bisey giyme canim icine cünkü fark gözükmez, icine siyah baddi gibi bisey giy ve siyah ayakkabi..., beyazda giyebilirsin veya krem renginde baddi ve kremrenginde ayakkabi, veya beyaz baddi ve beyaz ayakkabi yani elbisen cok hos bu üc renkler uyar :), insallah hersey yolunda gider ailelerde iyi anlasir canim:)

bu tona en güzel pudra pembesi gidiyor bence ayakkabınıda pudra pembesi alarak kombine edebilirsin cok zarif duruyor..

rose+new.jpg

elbisenin rengi .çok hoş bence;içine sinsin geçrekten..son arkadasın tavsiyesi hoş..siyahta olabilir çünkü koyu kahve falan degil elbise..

Hala kahverengi süet bir ayakkabı bulamadım bileniniz göreniniz varsa söyleyebilir mi?

sam1986.jpg

sam1988.jpg

cnm bende var suet cok aradım bu ayakkabı rengini bulamadım arkadasım pazarda görmüş bende kostura kostura gittim cok acil lazımdı fiyatıda 35 tl komik bi rakamdı :)

eger avrupa yakasında isen bakırköy pazarından aldım ben

ama cok bogar sen pudra pembesi al derim ben

ayakkabına bayıldım canım teşekkür ederim pudrada arastırım ama yakası açık olduğundan içine koyu kahve bady ve ayakkabı düşünmüştüm en iyisi elbisemi yanıma alıp bakmak kaydirigubbakcemile2

Back