• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım ve fikirleriniz

Gulenay4040

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.142
1.233
133
Ankara
Herkese selamlar hikayemi bilenler olabilir..erken dogum yaptım bebek küvezde iken eşim ani kalp krizi gecirdi ve kaybettik..o günleri atlatmaya calisıyoruz hayat bi taraftan devam ediyor..benim geçimim icin çalışmam gerekli evde ek iş yapmam lazım bebegim 3 aylık yanlızım..evde ek iş yapan arkadaslar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..boncuk kalem magnet maske vb..Paketleme isi yapabilirim ankarada bu isi yapan arkadaşlar varsa lutfen bilgi verirseniz cok memnun olurum....

Herkese selamlar hikayemi bilenler olabilir..erken dogum yaptım bebek küvezde iken eşim ani kalp krizi gecirdi ve kaybettik..o günleri atlatmaya calisıyoruz hayat bi taraftan devam ediyor..benim geçimim icin çalışmam gerekli evde ek iş yapmam lazım bebegim 3 aylık yanlızım..evde ek iş yapan arkadaslar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..boncuk kalem magnet maske vb..Paketleme isi yapabilirim ankarada bu isi yapan arkadaşlar varsa lutfen bilgi verirseniz cok memnun olurum....
Ablam o işlerde çok para yok onun yerine biliyorsan tabiki tülbent lif patik tarzı şeyler yapıp satabilirsin

Ablam o işlerde çok para yok onun yerine biliyorsan tabiki tülbent lif patik tarzı şeyler yapıp satabilirsin
Az cok farketmez yeterki cocugun masrafları cıksın kimseye avuç açmayalım o tavsiye ettiginiz isler icin cevre lazım o cevrede bende yok

Yani benim annemde beni tek başına büyütmüş babam ben küçükken vefat etmiş annem beni eve tek başıma bırakıp ile gidiyormuş aşçılık yapıyormuş mecbur ama eve geldiğinde ben kıpkırmızı oluyor muşum ağlamaktan yani yeri gelmiş çöpten ekmek alıp bana yedirmiş inanın çocuğunuz ileride büyüyünce çok güçlü olucak sizin gibi ama şu an size küçük gelirli değil de biraz daha para yapabilecek şeyler olması lazım

Yani benim annemde beni tek başına büyütmüş babam ben küçükken vefat etmiş annem beni eve tek başıma bırakıp ile gidiyormuş aşçılık yapıyormuş mecbur ama eve geldiğinde ben kıpkırmızı oluyor muşum ağlamaktan yani yeri gelmiş çöpten ekmek alıp bana yedirmiş inanın çocuğunuz ileride büyüyünce çok güçlü olucak sizin gibi ama şu an size küçük gelirli değil de biraz daha para yapabilecek şeyler olması lazım
Nasıl bırakırım bebeği yanlız da ise giderim yanındayken bile ağlama krizine giriyor günah ya basına bisey gelirse elimde bitek evladım var akıllıca bi iş gelmedi bana ben evde yapabileceğim iş istiyorum Rabbim azı bereketi ile coğaltır keske yanlız olmasamda ssklı maaşlı daimi bi işim olsa

Nasıl bırakırım bebeği yanlız da ise giderim yanındayken bile ağlama krizine giriyor günah ya basına bisey gelirse elimde bitek evladım var akıllıca bi iş gelmedi bana ben evde yapabileceğim iş istiyorum Rabbim azı bereketi ile coğaltır keske yanlız olmasamda ssklı maaşlı daimi bi işim olsa
Yok evde bırakmayın asla annemin arkasında kendi ailesi bile destek olmadığı için mecbur kalmış

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm durumunuza. Evde yemek yapıp atabilirsiniz, dikim öğrenip evde kişiye özel dikim veya terzicilik yapabilirsiniz. Ne iş yaparsanız buraya da atın bizde kadınlar olarak hemcinsimize destek olalım.

Instagramda görüyorum “Alize puffy ip” ile bebek battaniyesi yapıp satıyorlar. Çok kısa sürüyormuş yapımı. Baya ilgi çeken bir şey. Eğer Instagram’da satış yapacaksanız takipçinizi çoğaltmak için size yardımcı oluruz

Evde yemek yapip satabilirsiniz gerci korona var şu anda ama size ozelden bir isim verecegim yazacagim orda da paylasin durumunuzu bi

bebeğinle gidebileceğin bir iş olsa aslında süper olur bence.
yatılı hasta ya da çocuk bakıcılık mesela

Merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Rabbim size sabırlar versin. Size yardımcı olabilirim Ben ayten bayraktar Oriflame Kozmetik Safir Direktörüyüm. İnanın bu işe sıfırdan başladım. Şuan 1 ev 1 araba sahibiyim çok şükür. Çok kısa sürede çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz birlikte başarabiliriz. Benimle iletişime geçerseniz detaylı şekilde anlatabilirim işimizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin dilerim bundan sonra ayağınıza taş değmesin.bunlarla ev dönmüyo maalesef.
ben de uzun bi süredir ne yapsam da para kazanan diye düşünüyorum. Bir sürü fikir belirdi tabi en son you tube dan bi kanal açma kararı aldım. Şimdi kafamda kanalın konusunu düşünüyorum. Hem mantıklı hem de ilgi çekici olmalı. Para kazanmak oldukça uzun zaman alabilir çünkü en az 1000 abonen olmalı. Bu da zaman gerektiriyo. Bence bu kanal işini de düşünün. Mesela evde para kazanma çabanızı bile paylaşabilirsiniz. Çünkü Google da çok fazla arama yapılıyo" evde ek iş " başlıklı. Farklı bi konu da olabilir elbet. Zamanla videolarımızın izlenmesi arttıkça kazandığınız para da artacak. Muhtemelen ilk bi kaç yıl kazanamazsinjz ama sonra belki çocuğunuza güzel bi gelecek kurarsınız

Back
X