Herkese merhaba kızlarr..
Forumda okuduğum notlara göre eskiler vücudundaki kıllardan odun külleri sayesinde kurtulmuşlar. Bidaha da çıkmamış. Benim fikrime göre külün sıcaklığı kıl kökleri tahribata uğramış ve bidaha da çıkmamasını sağlamıştır.
Ben ise bu bilgilerden hareketle bugun bi lokantaya gittim. Lokanta odunla pişirmeler yapan bi et lokantası. Kül istiyorum dedim. Onlarda hazır birikmiş küllerinden verdiler. Kül soğuktu. Eve geldim ve elekten geçirdim. Şimdi öylecenek duruyor.
Aklımda bi soru var : Eskiden anneanne yada babaanneler odun külünü sıcakken vücuduna uygulayıp kıllarından kurtulmuşlar. Benim alıp geldiğim kül ise soğuk. Acaba aynı sonucu alır mıyım ?? Lütfen yardım edin bıktım şu tüy - kıl meselelerinden
Yardımlarınızı bekleyeceğimm..
sıcak olsa cildinizi yakar ya...
Merhaba, bu anlattığınız şeylerle tüylerden kurtulacağınızı sanmıyorum. Biraz tuhaf geldi. İlla külü sıcak uygulamak gerekiyorsa tavaya dökün kile ısıtın. Öyle deneyin. Ama bu tür uygulamalarla tüylerden kurtulma olmaz. sir ağdaya başlayın en azından kıl kökleri zayoflayıp azalabilir. Birde si ağdaya başladıktan sonra hiçbir zaman teninize jilet kullanmayın zamanla kıllarınız azalır.
şaşırdım valla ilk defa duyuyorum halbuki kıl tüy işleriyle çok haşı neşirim
kül kokmaz mı yahu hele ki sigara..ben limon-tuz yapıyorum bu ara baya da işe yaradı
bakalım belki sonra küle sıra gelir kıl çok
ben de forumdan okudum az önce ve evdeki sigara külüyle bir deneme yapayım dedim. Malum odun külü yok. Aldım külü sürdüm ovaladım ovaladım. Sonra baktım ki gerçekten elle çekince bile geliyor kıllar. Hiç acı yok.sanki hani lazer yaptıranlar bilir lazerden sonra kıllar dökülürya öyle oldu valla çok şaşırdım ama artık bu yntemi uyguluycam galiba. Dolunay+kül+limontuz diyorum ben. Deney tahtasına döndük valla
şaşırdım valla ilk defa duyuyorum halbuki kıl tüy işleriyle çok haşı neşirim
Kül kokmaz mı yahu hele ki sigara..ben limon-tuz yapıyorum bu ara baya da işe yaradı
Bakalım belki sonra küle sıra gelir kıl çok
Merabalar aradan 7 yıl geçmiş.tüylerinize uygulamış mıydınız ne durumdaHerkese merhaba kızlarr..
Forumda okuduğum notlara göre eskiler vücudundaki kıllardan odun külleri sayesinde kurtulmuşlar. Bidaha da çıkmamış. Benim fikrime göre külün sıcaklığı kıl kökleri tahribata uğramış ve bidaha da çıkmamasını sağlamıştır.
Ben ise bu bilgilerden hareketle bugun bi lokantaya gittim. Lokanta odunla pişirmeler yapan bi et lokantası. Kül istiyorum dedim. Onlarda hazır birikmiş küllerinden verdiler. Kül soğuktu. Eve geldim ve elekten geçirdim. Şimdi öylecenek duruyor.
Aklımda bi soru var : Eskiden anneanne yada babaanneler odun külünü sıcakken vücuduna uygulayıp kıllarından kurtulmuşlar. Benim alıp geldiğim kül ise soğuk. Acaba aynı sonucu alır mıyım ?? Lütfen yardım edin bıktım şu tüy - kıl meselelerinden
İlk kez duyuyorum .lütfen her gördüğünüzü duyduğunuzu yapmayın ya daha beter olursa ya iz kalırsa Allah korusun .Kelin ilacı olsa başına sürer.öyle olsa niye herkes epilasyona lazere yöneliyor .diyelim ki eskilemiz öyle yapmış onlar yokluktan yapmışlar ve sağlıklılar biz hormonlu şeyler yiye yiye hormonlandık maalesef .Herkese merhaba kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?