- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
Selam Tüp bebek tedavisi görüyorum adetimin 3. Günü tedaviye başladık bugün beşinci günü kontrele gittim doktor 5 yumurta büyümüş dedi bu beş yumuratadan başka yumurta olgunlaşırmı sayı artarmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, artabilir. Amh değeriniz kaç?Selam Tüp bebek tedavisi görüyorum adetimin 3. Günü tedaviye başladık bugün beşinci günü kontrele gittim doktor 5 yumurta büyümüş dedi bu beş yumuratadan başka yumurta olgunlaşırmı sayı artarmı
Amh 1. 95 adetimin 7. Günü tedavinin 5. Günü bidahaki kontrolde 5 yumurtanın sayısı artarmıMerhaba, artabilir. Amh değeriniz kaç?
1.95 amh ile artabilir aslında.Amh 1. 95 adetimin 7. Günü tedavinin 5. Günü bidahaki kontrolde 5 yumurtanın sayısı artarmı
Ya gerçektenmi yani sayı artarmıAmh 1. 95 adetimin 7. Günü tedavinin 5. Günü bidahaki kontrolde 5 yumurtanın sayısı artarmı
ArtabilirSelam Tüp bebek tedavisi görüyorum adetimin 3. Günü tedaviye başladık bugün beşinci günü kontrele gittim doktor 5 yumurta büyümüş dedi bu beş yumuratadan başka yumurta olgunlaşırmı sayı artarmı
Görünen başka yumurta var mıydı? Eğer varsa olgunlasabilirSelam Tüp bebek tedavisi görüyorum adetimin 3. Günü tedaviye başladık bugün beşinci günü kontrele gittim doktor 5 yumurta büyümüş dedi bu beş yumuratadan başka yumurta olgunlaşırmı sayı artarmı
Söylemedi doktor dosyama yazarken 5 tane büyümüş yumurta var diye yazdıGörünen başka yumurta var mıydı? Eğer varsa olgunlasabilir
AF falan demedi ya da yazmadı yani hiç? İlk muayenede kaç saydı yumurtayi? Normalde yumurtalar sayılıyor yazılıyor dosyaya. Eğer toplam 5 varsa bence daha sonra gelişen olmaz ama atıyorum toplam 10dur. 5 tanesi büyümüştür, diğer muayenede bir kaçı daha büyüyebilir.Söylemedi doktor dosyama yazarken 5 tane büyümüş yumurta var diye yazdı
Sadece 5 yumurta var dediAF falan demedi ya da yazmadı yani hiç? İlk muayenede kaç saydı yumurtayi? Normalde yumurtalar sayılıyor yazılıyor dosyaya. Eğer toplam 5 varsa bence daha sonra gelişen olmaz ama atıyorum toplam 10dur. 5 tanesi büyümüştür, diğer muayenede bir kaçı daha büyüyebilir.
Sadece 5 tane şu milimlerde yumurta yazdıAF falan demedi ya da yazmadı yani hiç? İlk muayenede kaç saydı yumurtayi? Normalde yumurtalar sayılıyor yazılıyor dosyaya. Eğer toplam 5 varsa bence daha sonra gelişen olmaz ama atıyorum toplam 10dur. 5 tanesi büyümüştür, diğer muayenede bir kaçı daha büyüyebilir.
Himm bilemedim, belki sadece buyuyenleri yazdı belki de hepsi o kadar. Benim doktorum ne var ne yok yazdiriyordu hemşireye. Toplam kaç taneyse. Büyümeyenlere de AF yazdiriyordu diye hatırlıyorum.Sadece 5 tane şu milimlerde yumurta yazdı
Amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHimm bilemedim, belki sadece buyuyenleri yazdı belki de hepsi o kadar. Benim doktorum ne var ne yok yazdiriyordu hemşireye. Toplam kaç taneyse. Büyümeyenlere de AF yazdiriyordu diye hatırlıyorum.
5yumurta da iyi umarım hepsi kaliteli yumurtalardir da dollenip 5. Güne ulaşır.Hakkinizda hayirlisi olsun
Selam benimde amh 1.46 idi, sanırım aynı dönemde tedavi görüyoruz. 5-6 yumurta 10 yumurtaya çıktı fakat 8 çok iyi kalitede toplandı 6si döllendi ikisi 4.günde transfer edildi ikisi 5. Günde donduruldu. Şuan transfer + 2. Gündeyim asla olumsuz düşünmüyorum inanıyorum geliyor gelmekte olanlarAmh 1. 95 adetimin 7. Günü tedavinin 5. Günü bidahaki kontrolde 5 yumurtanın sayısı artarmı
yaa çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına.Selam benimde amh 1.46 idi, sanırım aynı dönemde tedavi görüyoruz. 5-6 yumurta 10 yumurtaya çıktı fakat 8 çok iyi kalitede toplandı 6si döllendi ikisi 4.günde transfer edildi ikisi 5. Günde donduruldu. Şuan transfer + 2. Gündeyim asla olumsuz düşünmüyorum inanıyorum geliyor gelmekte olanlar
Çok çokkkk aminnnn beklemek en can alıcı tarafı sanırım pes etmiyor moral bozmuyor ve heyecanla bekliyoruz her şeyin yolunda gideceğine inanıyoruzyaa çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına.
benim de cuma günü opu oldu. heyecanla beklemekteyim
14 yumurta toplandı. bakalım kaçı döllendiÇok çokkkk aminnnn beklemek en can alıcı tarafı sanırım pes etmiyor moral bozmuyor ve heyecanla bekliyoruz her şeyin yolunda gideceğine inanıyoruz