• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YArdım!!! Süt sağarken göğsüm kanıyor.

architect_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
230
12
46
İzmir
Çalışmaya bugun başladım. Sütümü sağıp dolaba koyarım iş yerinde dedim ama sol göğsümü sağamıyorum çünkü kan geliyor oluk oluk. Dışarıda bir yara falan yok ama sağdıkça kan doluyor süt şişesinin içine. Lütfen birisi bir çaresi olduğunu söylesin yoksa mastit olucak sol memem.

Çalışmaya bugun başladım. Sütümü sağıp dolaba koyarım iş yerinde dedim ama sol göğsümü sağamıyorum çünkü kan geliyor oluk oluk. Dışarıda bir yara falan yok ama sağdıkça kan doluyor süt şişesinin içine. Lütfen birisi bir çaresi olduğunu söylesin yoksa mastit olucak sol memem.

Kan gelmesi normalde olu oluk diyosun istersen bi doktora görün......kanlo kanlı emzirmiştim ben ama öle oluk oluk deil...........................lansinoh krem kullanmıştım ben çok rahat latmıştı bi krem daha vardı bulursam yazarım adını....ama sen bi sağlık ocağına git derim acil..

benim de bazen sağarken kanıyor dediğin gibi ama benim dışarıda da yara var ve emzirdiğimde de baya ağrıyordu. Ben lansinoh kremle garmastan merhemi karıştırıp sürüyorum iyi geliyor. Yarayı geçiriyor. Tavsiye ederim.

Back