- 20 Nisan 2020
- 92
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi senaaaaa68
KIzlar eşimin sperm sonuçları . Bişey anlamadım yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar sonuç bende anlamadım . Sayının kaç olması gerekiyorSayı az çıkmış biraz da detay bu kadar mı? Bal0ncuk şahane yorumlar.
A+B , c ,d değerlerini anlamadımBu kadar sonuç bende anlamadım . Sayının kaç olması gerekiyor
Altta açıklaması vardır o değerlerin hızı filan göstermesi lazım. Olması gereken sayı sol tatafta yazılan.A+B , c ,d değerlerini anlamadım
Açıklaması yok maalesefAltta açıklaması vardır o değerlerin hızı filan göstermesi lazım. Olması gereken sayı sol tatafta yazılan.
Bütün sonuçlar bu . Jinekolog bunu istedi bizde yaptırdık . Bakalım gidince ne diyecekSayı hız herşey güzel duruyor .Morfolojiye bakılmamış sanırım
Sabredemedim ben bir sorayım dedimBütün sonuçlar bu . Jinekolog bunu istedi bizde yaptırdık . Bakalım gidince ne diyecek
Başka birşey yazmıyor dimi.Morfolojiye bakılması lazımdı .Ama şuanki sonuçlara göre gayet iyiBütün sonuçlar bu . Jinekolog bunu istedi bizde yaptırdık . Bakalım gidince ne diyecek
Kan tahlili yapıldı ama şeker falan bakıldıBaşka birşey yazmıyor dimi.Morfolojiye bakılması lazımdı .Ama şuanki sonuçlara göre gayet iyi
İnan’ın hiç bir bilgim yok morfolojiyi bile burda öğrendim öyle bir test yapılması gerektiğini. Bir senedir deniyoruz olmuyor . Bazı şeylerin olması için sebep gerekiyor sadece onu arıyorumBilerek mi erkek infertilitesinde paylaştın
Buradakilerin çoğu 1 spermi bile ürettirebilmek için çabalıyoruzda
Teşekkür ederimBence butun degerler iyi bir problem gorunmuyor. Sayi 15 olmali sizde 40, ml de yuksek. Hareket de toplam A+B nin 32 olmasi gerek diye biliyorum orda da problem yok.
Hımm . Teşekkür ederim . Bunun için yapılması gereken bişey var mı hareketliliği arttırmak içinBence normal gözüküyor. 15mln üzerinde olması lazım 40 mln.
A + b ileri haraketlilik. O sadece 50% çıkmış anladığım kadarıyla bu biraz zayıf. Yani yüksek çıkması lazım spermlerin ileri haraket edebilmesi lazım
Bi arkadaş normal demiş bilemedim şimdi. Bizde oranla yazılmadı üstteki rakamlar gibi rakam çıkıyordu sadece. O yüzden yanlış anlamışım sanırım. 32 nin üstü olmalı. 50 % oysa bence gayet normal.Hımm . Teşekkür ederim . Bunun için yapılması gereken bişey var mı hareketliliği arttırmak için
Ben de hormona baktırdım. Normal çıktı. Rahim filmi istedi . Alttan muayee yapacaktı ama ben korktum yaptıramadım Rahim filmini nasıl çektireceğim bilmiyorum .Bi arkadaş normal demiş bilemedim şimdi. Bizde oranla yazılmadı üstteki rakamlar gibi rakam çıkıyordu sadece. O yüzden yanlış anlamışım sanırım. 32 nin üstü olmalı. 50 % oysa bence gayet normal.
Sizde herşeye bakıldı mı?
Dayanamazsan anesteziyle yapıyorlar Türkiyede. Ben Baküdeyim burdaa anestezisiz yaptırdım. Acı eşiyim yüksektir ama ben bile çok zorlandım. Bide tek gitme kalkarken bayılacak gibi oluyorsun. Ben neyse ki kvle gitmiştim kalktığımda bayılacakken o tuttu beni.Ben de hormona baktırdım. Normal çıktı. Rahim filmi istedi . Alttan muayee yapacaktı ama ben korktum yaptıramadım ☹ Rahim filmini nasıl çektireceğim bilmiyorum .