Bebek Beslenmesi yardım silikon meme ucu ..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

numaralımıymışş bunlar ilk defa duydum cnm yaa denemem lazım evet biraz büyük geliyor çok teşekür ederimmm

çok üzüldüm cnm yaaa hayırlısı olsunnn işte anne yüreği dayanmıyorr bende kendi göğsümü veriyorumm nasıl ağlıyorr tekrarr dönüyorumm meme ucunaaakaydirigubbakcemile3

mrb aslında çok mantıklı benimde boşa gidiyorr kızımın karnına gideceği yerde mendile gidiyorrr sağol cnm yardımların için

arkadaşlar banada yardım 26 günlük bebeğim var ve beni biberon ucuyla emiyo saatlerce emiyo ve ardından mama istiyo mememi ağzına bile almıyo sadece alıştığı biberon ucuyla emiyo başına gelen varmı

arkadaşlar banada yardım 26 günlük bebeğim var ve beni biberon ucuyla emiyo saatlerce emiyo ve ardından mama istiyo mememi ağzına bile almıyo sadece alıştığı biberon ucuyla emiyo başına gelen varmı

nasıl biberon ucuyla cnm anlıyamadım:uhm: silikon meme ucuylamı emiyorr?

6 ay boyunca avent marka sılıkon gogus ucuyla emzırdım
ılk zamanlarda ıkımızde alısamadık
hatta altı musamba olan onluk takarak emızrdım uzerı ıslanmasın dıye
sonra gogus formumu tamamen aldı gogus ucu ve kendılıgınde yapısmaya basladı
hıc de akıtmadı altından falan
hangı marka kullanıyorsunuz bılmıyorum ama ben wee markadan hıc memnun kalmadım
en ıyısı bana gore avent oldu

temızlıgını ıse her gun kaynar su altında yıkarak yaptım ıkı gunde bır kaynattım
bende bır donem protex sabunla yıkadım ama kaynar suyla cok ıyı durulamak gerekıyor

markasını unuttum cnmda bende aventinkini alıyım bari ama inş kendi göğsümü alır tek temennim o teşekkürler yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…