• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardım silikon meme ucu ..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynı sorunu yaşadım bende
devamlı üstümüz başımız ıslaniyordu
sonra silikon ucdan sütün neden aktını çözdüm kendimce
silikon ucu göğüs ucuma tam oturmuyor kenarlarda boşluk kalıyordu yani kısacası silikon ucu büyük geliyordu
Sonra gittim bi numara küçüğünü aldım. Diğer markaları bilmiyorum ama ben medela kullaniyorum ve onların farklı ebatları var. Small'unu aldım ve sorun çözüldü şimdi süt felan akmiyor hiç. Belki sizin sorunda böyle bişeydir bir deneyin bakalım.

numaralımıymışş bunlar ilk defa duydum cnm yaa denemem lazım evet biraz büyük geliyor çok teşekür ederimmm

valla arkadaslar ne kadar sanslisinis. ayni sorunu bende yasadim birde benim sütümde az geliodu iki hafta slikon ucla zor emzirdim sonra pompa aldim en azindan onunlada olsa vereyim diye onunlada hic helmedi el pompasi aldim az az da olsa vermeye calistim ama doymuyorduki bebeisim onun aglamalarina dayanamadim mamaya basladim ama yinede mamadan önce ponpayla azda olsa veremye basladim. mamaya alisinca onuda kusmya basladi. o kadar cok istedim ki emmesini maalesef pes ettim onun o aglamalarina dayanamadim meme ucuyla alamiyorduki.sütüm hemen kesildi zaten birinden doru dürüst gelmiodu bile...
napayim cani sagolsun.......

çok üzüldüm cnm yaaa hayırlısı olsunnn işte anne yüreği dayanmıyorr bende kendi göğsümü veriyorumm nasıl ağlıyorr tekrarr dönüyorumm meme ucunaaakaydirigubbakcemile3

MERHBA BENİMDE 3 AYLIK KIZM VAR BENDE İLK ZAMANLARDA AYNI DERTTEN MUZDARİPDİM.İLK ZAMAN HİÇ EMMEDİ SAĞ GÖĞSÜMÜ TEK MEME ALDI.SONRA WEE VE AVENTİN GÖGÜS UCUNLA EMZİRDİM SONRA ONLARI DA ÇIKARIP MEMEYİ VERDİM BENİMDE UCU YOK İYİCE SOK AĞZINA SİNİRLENİNCE ÇEKİP ALIYOR AMA DAYANILMAZ BİR ACIYDI İLK ZAMANLAR SONRA O MEMENİN STİLİNİ ALDI ÖĞRENDİ ONU NASIL EMMESİ GEREKTİĞİNİ:ecrin_bebek:BENİMDE BİR GÖĞSÜMDEN EMERKEN DİĞERİNDEN SÜTÜM AKIYORDU.CHİCCONUN GÖĞÜS KALKANI VAR 20 TL.O HEM SÜTLERİNİ TOPLUYOR HEMDE GÖĞÜS UCUNU ÇIKARIYOR ÇOK RAHAT ETTİM VALLAHA HEP ISLANIRDI PEDLER SÜTLER BOŞA GİDERDİ ŞİMDİ BİBERONLA TOPLAYIP İÇİRİYORUM

mrb aslında çok mantıklı benimde boşa gidiyorr kızımın karnına gideceği yerde mendile gidiyorrr sağol cnm yardımların için

arkadaşlar banada yardım 26 günlük bebeğim var ve beni biberon ucuyla emiyo saatlerce emiyo ve ardından mama istiyo mememi ağzına bile almıyo sadece alıştığı biberon ucuyla emiyo başına gelen varmı

arkadaşlar banada yardım 26 günlük bebeğim var ve beni biberon ucuyla emiyo saatlerce emiyo ve ardından mama istiyo mememi ağzına bile almıyo sadece alıştığı biberon ucuyla emiyo başına gelen varmı

nasıl biberon ucuyla cnm anlıyamadım:uhm: silikon meme ucuylamı emiyorr?

6 ay boyunca avent marka sılıkon gogus ucuyla emzırdım
ılk zamanlarda ıkımızde alısamadık
hatta altı musamba olan onluk takarak emızrdım uzerı ıslanmasın dıye
sonra gogus formumu tamamen aldı gogus ucu ve kendılıgınde yapısmaya basladı
hıc de akıtmadı altından falan
hangı marka kullanıyorsunuz bılmıyorum ama ben wee markadan hıc memnun kalmadım
en ıyısı bana gore avent oldu

temızlıgını ıse her gun kaynar su altında yıkarak yaptım ıkı gunde bır kaynattım
bende bır donem protex sabunla yıkadım ama kaynar suyla cok ıyı durulamak gerekıyor

6 ay boyunca avent marka sılıkon gogus ucuyla emzırdım
ılk zamanlarda ıkımızde alısamadık
hatta altı musamba olan onluk takarak emızrdım uzerı ıslanmasın dıye
sonra gogus formumu tamamen aldı gogus ucu ve kendılıgınde yapısmaya basladı
hıc de akıtmadı altından falan
hangı marka kullanıyorsunuz bılmıyorum ama ben wee markadan hıc memnun kalmadım
en ıyısı bana gore avent oldu

temızlıgını ıse her gun kaynar su altında yıkarak yaptım ıkı gunde bır kaynattım
bende bır donem protex sabunla yıkadım ama kaynar suyla cok ıyı durulamak gerekıyor
markasını unuttum cnmda bende aventinkini alıyım bari ama inş kendi göğsümü alır tek temennim o teşekkürler yardımlarınız için

Back