Öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu....
meme ucunu elinizle desteklerseniz yanlardan süt akmaz belki de,
12 yıl önce kısa süreliğine ben de kullanmıştım,
ama ucu çıkar çıkmaz,meme ucunu kaldırıp öyle emzirirdim,
Allah yardımcınız olsun,emzirmeyi sakın bırakmayın...
sevgiler...
benimde hep öyle olmuştu.altına mendile koyardım.işin zor.allah kolaylık versin.
merhaba bende meme ucu kullanıyorum temizliğini nasıo yaıyorsun merak ediyorum ben her seferinde sıcak suyla yıkıyorum kaynatınca çabuk yapışma özelliğini kaybediyor.siz ne yapıyosunuz
çok üzülürdüm yarısı boşa gider di.
kısa bir süre bende kullandım parmaklarımla göğsüme yapıştırıp emerkende ayrılmasın diye sımsıkı tutuordum silikonu zor oluyordu ama...
canım benimde akıyo altına mendil koyuyorum bazen üstü bile ıslanıyor.ben sterilazatör aldım bu hafta gelcek bakalım .böylece temizliğinden daha emin olcam.benimki bir meme mi tutuyor ama diğerini hiç tutamıyor belki zamanla alışır.arada kendi memeni dene sende
benimde yara olduğundan 1 ay falan o şekil emzirdim ama benim hiç akmazdı ben sabitlerdim elimle makaslar gibi yapardım belki ondan,bide aventinkini kullandım ben
benim de göğüs ucum olmadığı için,bi dönem onu kullandım,ama zor oluyordu tabiözellikle bi yere gittiğinde emzirmen gerekiyorsa filan acayip sıkıntıydı,Bebeğim kiloda alamıyordu,doktor araya bi aracı olmadan emzir,zaten göğüs ucun ufacık delik bi de silikon uçtan geçecek bebeğin alacğı süt azalır dedi,tabi baya moral bozukluğu yetesizlik hissi filan,ama o aparatla emdikçe az da olsa ucu çıkıyor ya hemen çıkarıp bebeğin ağzına veriyordum göğsümü,ayrıca göğsümü iki elimle gerdiriyordum,bi de boş şırınga ile çekiyordum gögüs ucumu bi dönem elektirikli pompa ile de çekip ucu çıkınca vermeye çalışıyordum hemen...çok skıntılı ve zor günlerdi baya zorlandım,almadı mememi filan bi de kahve bölgeyi ağzına sokmaya çalış en çok...neysee,oldu ama sonunda,bebeğim şimdi 9 aylık ve doktor ayıp olmasın diye şişko diyemiyo da iri bebek diyo ona:)özetiii,sabır....anne olmak zor ve ona verebileceğin en değerli şey sütün ben hep bunu düşündüm ve kim ne derse desin pes etmedim...geçecek bu günler ve alacak memeni unutma...sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?