• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardım!!sert kaka:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar oğlum 8,5 aylık. bir iki haftadır 2 günde bir kakasını yapıyor birde kakası çok sert. oğlum acaba kabız mı? yoksa normal mi ?

kabız sanırım..

benım ki 15 aylık oldu hala aynı...

kabızlık oğluma cokta ezıyet verıyor.. sabahları ac karnına kayısı suyu icir...

sanırım bebişinde kabızlık sorunu var. eğer inek sütü veriyorsan hemen kes yada sulandırarak ver. ayrıca armut rendeleyip yedirebilirsin. kabızlığını giderir. birde bebeğini nasıl besliyorsun yazarmsn? benim bebeğim 9 aylık günde iki kez kaka yapıyor. acaba bebeğin açmı kalıyor. bundan dolayıda kakasını iki günde bir yapıyor oabilir.

Son düzenleme:
benim bebeğimin kakasında kan gördüm.daha 35 günlük. mikrop kapmış dedi doktor şurup verdi 10 günlük.ama ben endişeleniyorum

benim kızımdada kabızlık sorunu vardı kayısı çok iyi gelıyor kaynatıp suyundan içir ve bol su içmesini sağlarsan bu sorundan kolay kurtulabılırsın.eğer devam ederse doktora göturmenı tavsıye ederım..

Back