Saç Rengi ve Saç Boyama yardım...sarıdan siyaha dönmek istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlar loreal excellence cream buzlu kahve yaptım. süper oldu. gerçi daha yeni yaptım bugün 3 saat önce falan. sarıyı kapattı çookk azzz kaldı ışıltı misali onlarda 2. de gider. yıkadıkça nasıl olacak onu bilemeyeceğim 2 hafta sonra tekrar aynı renge boyayacağım için sorun olmaz. ben çok memnun kaldım ne yıpranma ne bişey. yalnız koyu renk uçlardaki kırıkları acayip belli ediyor böyle beyaz beyaz duruyor söyleyim. iyi bir kesimle de bu dertten kurtulacağım. ben yaptım hoşuma gitti tavsiye ederima.s:dance:a.s.

Canım bende sarılarımı kapatcam 1 - 2 güne kadar....

Eklermisin saçlarını? Merak ettim. Bana da fikir olur.

ah cnm benım ya ben bugun sıyahtan zor dondum kumrala oda karamel kumral güsel bi renk oldu siah sac cok dertli çok.ama hosuna gittise bgendisen sorun yok bi daha kolay kolay sarı olamazsın unut sarıyı .) sewgiler Şeniz

herkese merhabalar:)

benim saçım yaklaşk 1 senedir koleston siyahtı. çikolata kahveye geçiş yapmak istedim ama diplerim tuttu sadece evde boyamış olmam ve profesyonel birilerine danışmadan boyamam başıma işler aştı bana bi şekilde yardımcı olabilirseniz çk sevinirm=))

canım bu iş temiz olsun istiyorsan mutlaka kuaforde yaptırmalısın.sacı sıyah olup sarıya actıran ve begenmeyip tekrar siyah yapamn biriyim ben :) platindi saclarım uzun seneler.ilk once mavi ve kırmızı yuklemesi yapıyorlar ardından sıyah boyuyorlar ve asla akmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…