Saç Rengi ve Saç Boyama yardım...sarıdan siyaha dönmek istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ben saçlarımı sarı röfle yaptırdıktan 2 ay sonra üstüne yine sarı bir renkte(çok açık değil) boya yaptırdım.ben normalde kumralım ve eski halimi çok özledim.siyaha yada tekrar kumrala nasıl dönebilirim.hemen dönebilir miyim.yardım istiyorum sizden ?:..

tabiki dönersin hemde hemen tutar sacın acık renk olduğu için hem biraz dinlenircanım iyi olur acık renk mafedior saçısengözlerimebaksanab

sağol çiğdem ben boyatınca röflelerin açığa çıkmasını istemiyorum.kuoförüm öle dedi.şimdi sen böle diyince kafam karıştı cevapladığın için teşekkür ederim
tek renk olmasını istiyorum röfle bana göre değil

walla kuaförün ne dedi bilmiorum ama doğru acılabilir renk ama bikac boyamadan sonra oturur.hıı bişe daha lütfen siyah yapma cünkü dönmesi cok zoracık renk yapmak istersen sonra cok pişman olursun canıma.s

benimde öleydi platin sarı olmuştu artık saçım loreal in koyu kahvesine boyamıştım çok ta güsel tutmuştu yaw onu denesene ama dip boyamda gelmişti benim yani bi kaç ay olmuştu yani senin ne durumda?

aman siyah boyamada koyu kahveye boya bence.. siyahtan kurtulcam diye sebege döndüm..:) kahvede siyah gibi duruyo hem..

cnm açık kahveye boyarsan ikinci boyamada renk oturur ve kumral istiyorsan böyle yap kumral istiyorsan en koyu olarak açık kahve 5.0 a boyaman lazım ama daha koyu koyu kahve istiyorsan ya 4.0 ya da en koyu 3.0 a boya ama bunlar da siyah gibi bir görüntü veriyor ama röfleyi tam kapatır bence kumral ise istediğin hem de doğal durması için 5.0 diyorum önce biraz akabilir ama ikinci boyamada çok daha naturel bir renk olur hem de gene kumrala en yakın olur kumrala boyarsan 6.0 ı bilemem ama 7.0 da renk akar ama çoğu kişinin ulaşmak istediği orta bir renk olur ama kapatma özelliği çok olmaz o yuzden sen saçını hangi tonlarda istiyorsun bir foto koy ona göre boya konusunda yardımcı olabiliriz

çok teşekkürler arkadaşlar şuan da foto koyamıyorum ama birisini örenek verim.belki bilirsiniz flash tvde ki desti izdivaç sunucusu Fatma GÜL.şu an da da yayını devam ediyor.onun saçına bitiyorum.öyle bir renk istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum..

benimde öleydi platin sarı olmuştu artık saçım loreal in koyu kahvesine boyamıştım çok ta güsel tutmuştu yaw onu denesene ama dip boyamda gelmişti benim yani bi kaç ay olmuştu yani senin ne durumda?

canım ben daha yeni röflenin üstüne boya attırdım sayılır.uclarından çok az çıktı.röflemde bir parmak kadar aşağı indi.valla o kadar özledim ki kumral olamyı sarı bana göre değilmiş..

bende kumralım ama bi anlık gafletle saç rengimi açtım..o görüntüye en çok 10 gün dayanabildim..koyu kestane yaptım..tamamen kapandı..siyah gibi görünüyo ama çok güzel oldu..bir daha açık renk kullanmayacağından eminsen deneyebilirsin..ben eminim açık renge hayır.. :dance:

evet kendimi çirkinleştirdim yaa :)

ben de bugün röfleli saçımı koyu kumral yapacağım, üstelik platin röfle vardı. mahvoldu saçım yaa kendimi çok özledim. ilk boyamada kapanmasa bile 2.de kapanır. oleeeyyy sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:

arkadaşım bende yapıcamda çekiniyorum yaptıktan sonra saçını gösterir misin ?bende cesaretlenmiş olurum...

koyu kumral la koyu kestane arasındaki fark ne hangisi daha güzel durur

ben buraya resim eklemeyi bilmiyorum. ama memnun olup olmadığımdan haber veririm tabi. koyu kestanede biraz kızıllık var. koyu kumral da kahverengi oluyor işte. aslında ben koyu kestaneye bayılıyorum ama şuan saçım sarı olduğu için eğer kestane boyarsam ve kestane akarsa altındaki sarı saç turuncu gibi olmasın diye şimdilik koyu kumral boyayacağım renk oturduğunda da koyu kestane boyayıp öyle devam edeceğim

benimde saçım sarı o halde kumral boyamak daha mantıklı.teşekkürler bilgi için.bende yarın boyamayı düşünüyorum..

bişey değil canım umarım kurtuluruz şu sarılardan, hem koyu renk saçı daha parlak gösteriyor zaten...hadi bakalım kolay gelsin

bende de röfle var ve uzun süredirde yaptırıyorum. Ama artık özüme dönmek istiyorummmm.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…