E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aman siyah boyamada koyu kahveye boya bence.. siyahtan kurtulcam diye sebege döndüm..:) kahvede siyah gibi duruyo hem..
benimde öleydi platin sarı olmuştu artık saçım loreal in koyu kahvesine boyamıştım çok ta güsel tutmuştu yaw onu denesene ama dip boyamda gelmişti benim yani bi kaç ay olmuştu yani senin ne durumda?
bende kumralım ama bi anlık gafletle saç rengimi açtım..o görüntüye en çok 10 gün dayanabildim..koyu kestane yaptım..tamamen kapandı..siyah gibi görünüyo ama çok güzel oldu..bir daha açık renk kullanmayacağından eminsen deneyebilirsin..ben eminim açık renge hayır.. :dance:
ben de bugün röfleli saçımı koyu kumral yapacağım, üstelik platin röfle vardı. mahvoldu saçım yaa kendimi çok özledim. ilk boyamada kapanmasa bile 2.de kapanır. oleeeyyy sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:
ben buraya resim eklemeyi bilmiyorum. ama memnun olup olmadığımdan haber veririm tabi. koyu kestanede biraz kızıllık var. koyu kumral da kahverengi oluyor işte. aslında ben koyu kestaneye bayılıyorum ama şuan saçım sarı olduğu için eğer kestane boyarsam ve kestane akarsa altındaki sarı saç turuncu gibi olmasın diye şimdilik koyu kumral boyayacağım renk oturduğunda da koyu kestane boyayıp öyle devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?