• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım! Resimli :)

fakeinmylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
5
0
36
Ankara
merhaba arkadşlar ilk resimdeki kişi bnm ve saç rengim acaba aşağıdaki saç renklerinden hangi saç rengine boyamalıyım saçımı bana ençok hangi renk yakışır yardımcı olun lütfen
bu benim saçım ve rengim:

1 numara:

2 numara :

3 numara :

Uploaded with ImageShack.us

4 numara:

Uploaded with ImageShack.us

5 numara :

yorumlarınızı bekliorm:66:

Son düzenleme:
bakır rengi güzel bi renk ama bana koyuymuş gibi geldi bn bakır rengine benzer bi renk kullanmıştım ama adını hatırlamıorum güzel olmuştu ama farklı olsun istiorum 5 nolu renk çilek kırmızısı die geçio bnde çok istiorum ama 2 haftaya akıormuş bide aktıktan sonra bi arkadaşımda gördüm çok kötü duruyor ya bazı yerleri turumcuymuş gibi bazı yerleri hala pembe napsamki acaba:44:

bence en tatlı ve risksiz olanı 3 numara....risksiz diyorum çünkü çok açık bir sarı değil ve saçlarını sarı tonlarda begenip daha da açtırmak istersen daha sonra platine dogru geçebilirsin hem de tek seferde birden açtırıp yıpratmamış olursun...bir de sarı öyle akma derdi olmayan bir renk...ben 1 ,bazen 2 ayda bir dip boya yapıyorum sadece....kızıl çok hoş ve iddialı bir renk,kızıl kullandım birkaç yıl ,ama defalarce boyamaktan ,akmasıyla uğraşmaktan pes ediyor insan....ben 3 diyorum cnm...hoş bir sarı tonu iyi olur...

Back