• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yardım ! Perçem Kestirmek İstiyorum ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar perçem kestirmekve saçlarıma hareket katmak istiyorum ama güzel bi model bulamadım hiç. nasıl bişey olmalı sizce karar veremiyorum .. guclubacismile

bende birazdan kahküllerimi kısaltıcam ama aynı modelden çok sıkıldım ya yan kahkül yıllardır.
Ah bi zayıflasam,kahkülle uğraşmak istemiyorum ama suratımı kapatıyo şimdi kahkül de olmazsa tombişliğimi gizleyemem :roflol: sempatiksalakcinni
şimdi kahkül modellerine bakıyorum ama bana uyacak bişeyler bulamadım offf :sinifsinif:

Ben de kestireceğim kahkül olur sanırım.ılk defa deneyeceğim bakalım artık fizibilite araştırması yaptım benim için hangi kuaför hayırlı olur babındasempatiksalakcinni bir kuaför buldum.Ona gideceğim.Surat şeklim oval her türlü kesim için en ideal yüz diye biliyorum oval yüzü...

ben yine aynısını kısalttım,normalde kestiğimde bu kadar kısa olmazdı bu sefer biraz kısa yaptım değişik olsun dedim.Hoş durdu ama sıkılım bundan yaa bilmiyorumkismile

Ben napcam kızlar ya saçlarıma bi hareket katmak istiyorum ama kısalcak diye gidemiyorum kestirmeye :(

Back