Saç Rengi ve Saç Boyama yardım!!! paleete yoğun açıcı ve sonuç:S

hande_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
9
0
36
Isparta
kızlar ben saçımı 1 yıl önce siyaha boyamıştım sonra hç boyamadm dün palettte yoğun açıcıyla açtım diplerim kendi rengim olduğu için sapsarı oldu diğer kısımlarıda altın bakır gibi şimdi kestane aldım yarın boyamayı düşünüyorum nasıl bi renk çıkar acaba???

canım önce uçlarını boyayıp diplerini yıkamaya yakın boyasaydın 10 dakika bekletseydin keşke. saçların ne renktiki kestanede koyu neden açtın o zaman kuzum. bu sefer ilk diplerini boya sonra uçlarını boya ama 2. boyamada ancak renk oturur benimde başıma gelmişti

ewet canım ya haklısın bilemedm işte :S kestaneye boyarsam şimdi o sapsarı yerler nasıl bi renk olur ki tekrar koyu bi saç da istemiyorum :S

Canım benimde kuzenim aynı hatayı yaptı sonra kumrala boyadı kestane siyaha çok yakın bir renk ya. kumral kapatmıştı kuzenimin rengini igora altın kumral çokta güzel bir renkti 2. boyamasında tamamen oturdu yerine.

anladım canım kumra kapatmaz diye korktum bende :S neyse artık olan oldu bu halde tekrar boya almaya çıkamam sanırım :S sağol yinede

Tatlım bak arkadaşıma sordum oda senin yaptığın hatayı yapmıştı bakır gibi bir renk olmuştu saçlarının sadece diplerini yani o çok açık olan yerini gidip altın karamele boyamış sonra 1 gün sonra tekrar tamamını boyamış şimdi sordum sen nasıl kurtulmuştun diye altın karameli çok beğendim ben sende açık yerdeki saç rengine yakın bir renge boyayıp yapabilirsin bence kestaneye annem boyuyor siyaha çok yakın çikolata kahve falan alsaydın bari o daha güzel renk kestaneye göre ama bence arkadaşımın yaptığı gibide yapabilirsin

çok sağol canım kuaföre gitmeye karar verdm bugünde tatil yarına artık :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…