Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
palette kestane 5.68 canım
Canim koyu renk uygulayacaksin, dipler sari oldugu icin önce diplerine uygula bir 10-15 dk beklet sonra tamamini boya. Sari olan kisim iyice kapansin.
Canım benimde kuzenim aynı hatayı yaptı sonra kumrala boyadı kestane siyaha çok yakın bir renk ya. kumral kapatmıştı kuzenimin rengini igora altın kumral çokta güzel bir renkti 2. boyamasında tamamen oturdu yerine.
anladım canım çok sağol ..peki nası bi renk olur çok mu koyu olur az mı bekletsem acaba
Tatlım bak arkadaşıma sordum oda senin yaptığın hatayı yapmıştı bakır gibi bir renk olmuştu saçlarının sadece diplerini yani o çok açık olan yerini gidip altın karamele boyamış sonra 1 gün sonra tekrar tamamını boyamış şimdi sordum sen nasıl kurtulmuştun diye altın karameli çok beğendim ben sende açık yerdeki saç rengine yakın bir renge boyayıp yapabilirsin bence kestaneye annem boyuyor siyaha çok yakın çikolata kahve falan alsaydın bari o daha güzel renk kestaneye göre ama bence arkadaşımın yaptığı gibide yapabilirsin