- 27 Ağustos 2010
- 54
- 7
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabiliyoadetim sekiz gün geçti. 3 gün öce gebelık testi yaptım.negatif çıktı.dün aksam ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı.
adetim düzenli ve hiç gecikmez.ovulasyon testiyle belli olurmu.?daha kan testi yaptırmadım.çok merak ediyorum yaa.
Ovulasyonda Control çizgisi kadar kırmızı ise ikinci çizgi olabilirsin bende öle öğrendim ama silik olmicakadetim sekiz gün geçti. 3 gün öce gebelık testi yaptım.negatif çıktı.dün aksam ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı.
adetim düzenli ve hiç gecikmez.ovulasyon testiyle belli olurmu.?daha kan testi yaptırmadım.çok merak ediyorum yaa.
tesekkur ederım canım.ikinci çizgi silik değildi...bayağı netti. inşallah hamileyimdir...yıllardır bu günü beklıyorumOvulasyonda Control çizgisi kadar kırmızı ise ikinci çizgi olabilirsin bende öle öğrendim ama silik olmicak
tesekkur ederım canım.ikinci çizgi silik değildi...bayağı netti. inşallah hamileyimdir...yıllardır bu günü beklıyorum
Tekrarladinmi testi son durum ne bende merak ettim teste göre hamile olabilirsnCANLAR BEN OVULASYONDA ÇİFT CİZGİYİ KOYU BİR ŞEKİLDE AYIN 9 UNDA YAKALADIM YANI YUMURTLAMA DÖNEMİM GEÇTİ DUN VE BUGUNKU OVU TESTLERİM BÖYLE SİZCE HAMILEMİYİM
Tekrarladinmi testi son durum ne bende merak ettim teste göre hamile olabilirsn
Tekrarladinmi testi son durum ne bende merak ettim teste göre hamile olabilirsn
Bat ne zmn bu arada bende yaotim daha 8 gun var ama bata
Bencee bu olumlu bise bide idrar yapsasana onda kesn cikar veya kan ver
Hadi cnm senindemi 8 gun var:)