• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim!! oturma odami renklendirmek icin öneriler

fefilifa

mavişim minik kelebegim
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
2.792
122
173

$oturma odasi.webp

merhaba arkadaslar
uzun zamandir oturma odam icin ufak tefek tablolar cicekler yastiklar renk verici seyler planliyorum ama karar veremiyorum ya cok secenek var begenemiyorum yada nasil olacagina dair bi fikrim yok :50:
yardim ederseniz sevinirim..
alabilecegim tavsiye edecegiz seyler varsa resimli ve nereden alabilecegimi de yazarsaniz sevinirim :16::16::16:

not: bilgisayar bi kac ay sonra bebek odasina gidecek goz yormasin :34:

Eklentiler

• $oturma odasi.webp
    $oturma odasi.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 125
arkadaşım çok şanslısın çünkü bu salona istinasız her ama her renk eşya girebilir:)
buna sen karar ver ama bence mor :) yada pembeye çalan tatlı bi kırmızı rengi çok güzel olur:)

öncelikle tablo yastık uyumu yakala
yani 4 tane kırmızı yastık düşün köşe takımında arkasındada kırmızılı tonlarda bi tablo:)
ortaya bi sehpa ve üstünede kırmızı bi runner on numara olur:)

bide bu kırmızı kombinasyonu morla düşn oda süper olur:)

bence English Home tarzi ürünlerle dekorasyon yaparsaniz hem cok ic acici ve yumuşak renklerde huzurlu bi ortam olur hemde ilerde çocuk odasina dönmesi rahat olur. yani benim tavsiyem bu siralar cok moda olan soft renklerle ve floral desenlerle bi dekorasyon olurdu :)

bence English Home tarzi ürünlerle dekorasyon yaparsaniz hem cok ic acici ve yumuşak renklerde huzurlu bi ortam olur hemde ilerde çocuk odasina dönmesi rahat olur. yani benim tavsiyem bu siralar cok moda olan soft renklerle ve floral desenlerle bi dekorasyon olurdu :)

pardon yanlis anlamisim sadece bilgisayar gidiyomus :) ama yinede benm fikrim ayni, bilgisayar olmaynca ck daha hos olur tabi :)

ay ne ferah bi oda :1:sade ve şık...ama gerçekten bi kaç dokunuşa ihtiyaç var...
öncelikle sana yastıklar diye bangır bangır söyleyeceğim :1:
bu odaya kırmızı veya turkuaz renginde yastıklar almalı yada diktirmelisin...6 tane falan olsa yeterli...
ortaya sehpa şart....üzerine de biblo tabiki...eğer yastıkları kırmızı yaparsan, kırmızı bereket nerlarından alabilirsin çok da hoş olur...
turkuaz yaparsan yastıkları, biblo olarak turkuaz renginde iri kalıp mumlardan alabilirsin canım...

Canım senin konundan bende yardım alicam:)bendede auni durum var.bizim kosemiz de uz keten rengi.tepe home da falan guzel seyler var ama pahalu geliyor bana.olmadi ay ay bir kac ürün almak lazım

bence evinin tek bir tarzı var ve her modelden süs eşyalarını kaldırmaz diye düşünüyorum. temel renkler çok hoş. oturma odanı romantik, ferah ve taze bir tarzla döşemelisin. arkadaşların dediği gibi english home da olur mudo concept in antik görünümlü mobilyaları da olabilir. Öncelikle bir kaç tane orta boy bambu ve cam ya da ahşap görünümlü bir vazoyla çok yer kaplamadan bir tazelik katabilirsin. iddiali renklere gitme derim ben. boyle soft renkli bir evde gözü yorar, çabuk sıkılırsın. onun yerine goblen gül deseni ve toz pembe, yeşil, bebe mavi renkleri tercih edebilirsin. kışın koltuğunun yanına o tonlarda çizgili bir pike de koyarsın ayakların sıcacık olur :))
en büyük onerim bir kalın perde ve daha yumuşak tarzda bir avize. bambuları eksik etme :)

perden çok kötü duruyor :)
yani çıkan renkli kanatlardan tercih edebilirsiniz. yine aynı kumaştan bir kaç tane kırlent de hoş olacaktır.

Odanız sade ve güzelmiş.Her renk kullanabilirsiniz.

Ben olsam goblen kırlentleri karmakarışık renklerde ve boylarda kullanırım:

$55cb2efe-a758-42ac-9e73-8faa39e6ce8a.webp$2867330b-25b1-424c-865e-e34031c981fa.webp$englishhome1.webp$imagesCAF99QT5.webp$9705becc-f5c3-4821-8ead-558fe8c6a750.webp

Duvara da bir bahçe tablosu asardım :

$pr_01_22432_max.webp

---------------------------

Veya romantik tarzda istemem,modern olsun derseniz çimen yeşili düşünülebilir.
Perdeniz bana da sanki uymamış gibi geldi.
Yeşil katmak için şöyle bir perde olabilir :

$IKEA-STOKHOLM-CIFT-KANAT-145x300-DESENLI-PERDE__25608330_0.webp

canım kesinlikle duvara bi tablo hatta raf yanına tablo da olabilir rad üzerine tenkli objeler ve ortaya bi sehpa olabilir ve renkli minderler
hemen hemen her renk gider bu odaya ona sen karar ver
bi, arkadaş paylaşmış turkuz ve kırmızı benimde uyumunu beğendiğim renkler

bence halı odayı bozmuş onun yerine şimdiki halıya kıyasla daha renkli bir halı olsa ve koltuğa da renkli yastılar süper durur şanslısın ki koltuğun her renge uyar bana sorarsan çok renkli olsun istersen kırmızı ama daha soft isttersen turkuaz veya pudra pembeler çok yakışır duvara da modern bi tablo ile işte renkli ve canlı bir oda oldu bile...

Back
X