A _asyaa Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2012 9 0 16 İçel Mersin 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _asyaa #1 arkadaşlar tardım edin noluurrr (((19+4 hamileyim bronşit oldum astımımda var oda iyce kötüledi çok öksürüyorum ve nefes almakta zorlanıyorum ilaçta kullanamıyorum bebeğim düşcek yada ona zarar vercem diye korkuyorum çok öksürük oluyor napcam
arkadaşlar tardım edin noluurrr (((19+4 hamileyim bronşit oldum astımımda var oda iyce kötüledi çok öksürüyorum ve nefes almakta zorlanıyorum ilaçta kullanamıyorum bebeğim düşcek yada ona zarar vercem diye korkuyorum çok öksürük oluyor napcam
P paris68 ALLAHIM SANA SUKUR Kayıtlı Üye 3 Nisan 2012 1.824 320 163 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _asyaa #2 _asyaa .!.: arkadaşlar tardım edin noluurrr (((19+4 hamileyim bronşit oldum astımımda var oda iyce kötüledi çok öksürüyorum ve nefes almakta zorlanıyorum ilaçta kullanamıyorum bebeğim düşcek yada ona zarar vercem diye korkuyorum çok öksürük oluyor napcam Genişletmek için tıkla... bence dr git hamilelikte oksuruk iyi degil
_asyaa .!.: arkadaşlar tardım edin noluurrr (((19+4 hamileyim bronşit oldum astımımda var oda iyce kötüledi çok öksürüyorum ve nefes almakta zorlanıyorum ilaçta kullanamıyorum bebeğim düşcek yada ona zarar vercem diye korkuyorum çok öksürük oluyor napcam Genişletmek için tıkla... bence dr git hamilelikte oksuruk iyi degil