yardım moralim bozukkk

N

nazli_y

Ziyaretçi
kızlar 21+3 hamileyim. dün bebeğin kalbizde ekojen odak (parlak nokta) görüldü. 2li ve 3lü taramalar normal çıktı. bu durumu yaşayanlar varmı. down sendromu riski olabiliyomuş. öğrendiğimden beri ağlıyorum. önerebileceğiniz doktor falan varmı mafoldumben

Rabbim, herseyin hayirlisini nasip eylesin canim benim. Insallah o hayirin icine de temiz , hic bisy olmadigi ve saglikli bebegin cikar. Rabbim'e sigin, sakin isyan etme, cok sükret olurmu.
Bende 34+3 hamileyim, senin ve melegin icin cok dua edicem..

Ankaradaysan bu konuda uzman olan özellikle ultrason için söylüyorum
kendi doktorumu önerebilirim..
serdar oral k.esatta muaynehanesi.aynı zamanda etlik doğumda doktor..
bu konuda lille tıp (fransa) eğitimini yapmış..

Geçmiş olsun bu arada..

sakın moralini bozma ve ağlama lütfen,bebeğini strese sokma.şu anda 28 haftalık gebeyim benim bebeğim için eski dr "beyninin sağ tarafında kist var ya down sendromu ya da 18.veya 13 kromozomda bozukluk olabilir bu da anne karnında ölmesi demek" dedi ve yaşadığım 3-5 günü(üçlü tarama sonucunu beklerken)bir allah bir ben bir de eşim bilir.kabus ötesiydi uyumuyor ağlıyor ve birkaç tane sigara bile içtim ne yazık ki..ama sen benim düştüğüm hataya düşme ve hemen başka dr ye git detaylı ultrasona gir.ankara gibi yerdesin imkanların daha fazla.istersen sana 2 tane dr ismi bile verebilirim ankaradan.allah yardımcın olsun bebeğine de sana da sağlık diliyorum.unutma moral çok önemli ve tek dr ile yetinme olur mu?

X