Bebek İkinci El yardım meleklerine sesleniyorum

sng1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
61
2
48
İstanbul
arkadaşlar çocuklarınızın giydirmediğiniz kıyafet ayakkabı ve benzeri eşyaları oklumuzun eksiklerini tamamlamak için yapacağımız kermesimize vermek isteyen gönüllü annelere sesleniyorum eğitime katkıda bulunmaya ne dersiniz

Kaç yaş kıyafeti arıyorsunuz ben yardım etmek isterim

bende yardım etmek isterim, daha açıklayıcı yazarsanız ne gibi şeyler, beden farkedermi?

bizim için yaş fark etmiyor sunuçta kıyafetler satılıp okula katkıda bulunacak okulumuzun bulunduğu çevredeki insanların maddi durumları olmadığı için gelen gelirlerde ister istemez yetersiz kalıyor bu yüzdende hersene kermes düzenleyerek eksikleri tamamlıyoruz

bende yardım etmek isterim, daha açıklayıcı yazarsanız ne gibi şeyler, beden farkedermi?

bizim için yaş fark etmiyor sunuçta kıyafetler satılıp okula katkıda bulunacak okulumuzun bulunduğu çevredeki insanların maddi durumları olmadığı için gelen gelirlerde ister istemez yetersiz kalıyor bu yüzdende hersene kermes düzenleyerek eksikleri tamamlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…